Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasında sona doğru

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas ve partililerle birlikte Mimarsinan Mahallesi’ne yapılan  İlçe Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu.

Jandarma Komutanlığı yeni hizmet binasında sona doğru
Editör: Yaz Dostum
09 Eylül 2020 - 18:36

“ÇOK KISA SÜRE İÇİNDE AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
 
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı tarafından inceleme ziyareti sonrası yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “İlçe Başkanlığımızın girişimleri ile Silivri İlçe Jandarma Komutanlığımıza kazandırdığımız yeni hizmet binamızda sona gelindi. Çok kısa bir süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğimiz yeni hizmet binamız Jandarma Komutanlığımıza ve Silivri’mize şimdiden hayırlı olsun.

“BAKANIMIZ SOYLU’YA SİLİVRİ’MİZ ADINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Bu süreçte, yeni bina talebimize anında cevap vererek ilçemize bu güzel hizmet binasını kazandıran İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’ya ilçe başkanlığımız ve Silivri’miz adına çok teşekkür ediyoruz.”

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası için gerekli olan yapı izni geride bıraktığımız Kasım ayında Silivri Belediyesi tarafından verilmişti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum