Hasarlı Caminin Yıkım İşlemi Gerçekleştirildi

Silivri’de 26 Eylül 2019 tarihinde meydana gelen 5,8 büyüklüğündeki depremde hasar gören Semizkumlar Mahallesi Nevşehirliler Caminin yıkım işlememi gerçekleştirildi.

Hasarlı Caminin Yıkım İşlemi Gerçekleştirildi
Editör: Yaz Dostum
10 Eylül 2020 - 17:42
Silivri Belediyesi ilçede bulunan kaçak, ruhsatsız, metruk ve hasarlı binaların yıkımına devam ediyor. Son olarak 26 Eylül 2019 tarihinde Silivri merkezli 5,8 şiddetinde yaşanan depremde hasar gören ve İçişleri Bakanlığınca yıkım kararı bulunan Semizkumlar Mahallesi Nevşehirliler Camisi'nin yıkım işlemi tamamlandı. Caminin yıkım işlemi Silivri Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan güvenlik önlemleri altında sorunsuz bir şekilde gerçekleştirildi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, can güvenliğinin her şeyden önce geldiğini belirterek, “Silivri’de yapı güvenliği açısından gerekli olan tüm çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Kentsel dönüşümle mücadele konusunda kararlı adımlar atmaya başladık. Vatandaşlarımızla el birliği yaparak bu dönüşümü sağlayıp ilçemizi olası bir depreme hazır hale getireceğiz. İnsan hayatı hiçbir maddi değerle kıyaslanmayacak kadar önemlidir.” dedi.  
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum