Kanburoğlu: Gümüşyaka'mız İBB eliyle güzelleşiyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Gümüşyaka Mahallesinde bir süredir devam eden çalışmalarda sona gelindi.  CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, yapılan çalışmalar için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür etti.  

Kanburoğlu: Gümüşyaka'mız İBB eliyle güzelleşiyor
Editör: Yaz Dostum
08 Ağustos 2023 - 12:16 - Güncelleme: 08 Ağustos 2023 - 12:33
Bir süredir devam eden sokak iyileştirme çalışmaları kapsamında Silivri Gümüşyaka Mahallesinde devam eden yenileme işlemlerinde sona gelindi. Yapılan işlemler sonucunda İSKİ, BEDAŞ, İGDAŞ ve Türk Telekom ekiplerinin içme suyu ve atık su hatlarının yenilenmesi, havai elektrik hatlarının yer altına alınması, internet hatlarının revizesi, sokak aydınlatmaları, yol düzenlemeleri ve sıcak asfalt dökümü gibi işlerimler hayata geçirildi.,



KANBUROĞLU, “EKREM BAŞKANIMIZA MİNNETTARIZ”

CHP Gümüşyaka Mahalle Başkanı Ekrem Kanburoğlu, “Uzun süredir devam eden ve sona gelinen çalışmaların ardından, mahallemizde önemli hizmetler hayata geçirildi. İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu nezdinde tüm İBB ekiplerine minnettarız. Özellikle Sarayburnu Caddesi, Piri Mehmet Caddesi, İshakpaşa Caddesi, Güçlü Caddesi, Hızır Reis Caddesi, Karacaoğlan Caddesi, Ömer Hayyam Caddesi gibi mahallemizin önemli noktalarında ciddi yatırımlar hayata geçirildi. İSKİ, İGDAŞ, BEDAŞ, Türk Telekom’un koordineli bir şekilde mahallemizi güzelleştirmesi tüm sakinlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.



“SİLİVRİ BELEDİYESİ'NİN TÜM HİZMETLERİ SAHİPLENMESİNİ GARİPSİYORUM"

İSKİ, İGDAŞ ve Asfaltlama gibi yatırımların büyük bir bölümünü üstlenen İBB’nin yanı sıra Silivri Belediyemizi de unutmadık. Bu konuya şöyle bir açıklıkta getirmek isterim. Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak tüm hizmetleri sahiplenmesini de garipsiyorum. Bunca kurumu yok sayarak, sadece ‘ben yaptım’ mantığından kurtulmasını önermek isterim. Emeğe saygı göstermek gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde bir paylaşımında Milyonlarca TL’lik yatırımın miktarı belirterek, ‘Gümüşyakamıza hizmet etmeye devam ediyoruz’ ifadelerini kullandı. Ben merak ediyorum mesela; o belirttiği rakamın içerisinde ne kadarını Silivri Belediyesi karşılıyor? Silivri Belediyesinin öz sermayesinden bu yatırımların kaçta kaçı karşılandı? Ama bizler kendisine teşekkür etmeyi ihmal etmeyeceğiz. Cadde ve sokak güzelleştirmeleri kapsamında Sayın Başkanımıza ve Silivri Belediyesi ekiplerimize bu güzel kaldırımları mahallemize kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz.”

Haber : Ahmet ERMİŞ



YORUMLAR

  • 0 Yorum