Tamer Bıyıklı: Silivri'nin Okçularına Sahip Çıkın

Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı (SİOKGSK) Başkanı Tamer Bıyıklı, “Kulübümüz 2017 yılından bu yana Meta Gazoz gibi gençlerin yetişmesine öncülük etmek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yerel yöneticilerimiz Silivri'nin evlatlarına sahip çıkarsa Silivri'ye de bu gururu yaşatmak istiyoruz” dedi.

Tamer Bıyıklı: Silivri'nin Okçularına Sahip Çıkın
Editör: Yaz Dostum
07 Ağustos 2023 - 22:45 - Güncelleme: 07 Ağustos 2023 - 22:51
Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı (SİOKGSK) Başkanı Tamer Bıyıklı, dünya şampiyonluğuna ulaşan ilk Türk okçu olarak tarihe geçen Mete Gazoz’un başarısının ardından yayımladığı açıklama ile ilçemizdeki okçuluk sporuna olan ilgisizlikten yakındı.

“METE GAZOZ GİBİ GENÇLERİN YETİŞMESİNE ÖNCÜLÜK EDİYORUZ”

Silivri’de okçulukla uğraşan sporculara hak ettiği değerin verilmesi gerektiğini belirten Tamer Bıyıklı, açıklamasında şunları kaydetti:

“Kıymetli Silivrililer; geçtiğimiz günlerde Dünya Şampiyonumuz Mete Gazoz'un yeni şampiyonluğu ile yeniden gururlandık; göğsümüz bir kez daha kabardı. Ülkemizde ana akım sporların yanı sıra farklı branşlarda daha iyi yerlere taşıyacak alternatif sporlarda da ne kadar başarılı olabileceğini ülkemize kanıtlayan Mete Gazoz'a bir kez daha teşekkür eder, başarılarının katlanarak artmasını dileriz. Silivri'mizde 2017 yılından bu yana faaliyet gösteren, çeşitli başarılara imza atan Silivri Okçuluk Gençlik ve Spor Kulübümüz Meta Gazoz gibi gençlerin yetişmesine öncülük etmek üzere çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

“ÇALIŞMA ALANI TAHSİSİ KONUSUNDA TIKANIYORUZ”

Uzun zamandır çalışma alanı tahsisi alma konusunda çalışma yapmaya gayret ediyoruz. Ne yazık ki tüm girişimlerimiz bir yerde tıkanıyor ve sonuca ulaşamıyor.

“DESTEK BEKLENTİMİZ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Silivrimizin kamu yöneticilerinden bu ata sporunu sürdürme konusunda destek beklentimiz gün geçtikçe artarak devam ediyor.

“SİLİVRİ’YE DE BU GURURU YAŞATMAK İSTİYORUZ”

Bu konuda yerel yöneticilerimiz Silivri'nin evlatlarına sahip çıkarsa Silivri'ye de bu gururu yaşatmak istiyoruz. Silivri Kamuoyunun dikkatine saygı ile sunarız.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum