Karakaş'tan Silivrispor'a prim sözü

Silivrililerin yakından tanıdığı siyasi isimlerden Metin Karakaş, TFF Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Silivrispor'a, Karadeniz Ereğli Belediyespor galibiyeti halinde prim sözü verdi.

Karakaş'tan Silivrispor'a prim sözü
Editör: Yaz Dostum
25 Mart 2022 - 15:47
TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup mücadelelerinde yer alan Silivrispor, 27 Mart 2022 Pazar günü Karadeniz Ereğli Belediyespor deplasmanına çıkacak. Lig tablosunda 29 puan ile rakibi arasında sadece avaraj farkı olan kırmızı-mavili ekip, 1'inci sıradaki yerini korumak adına mücadele edecek. Beyçayırı Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanacak  olan karşılaşmanın ilk düdüğü saat 14.00 da çalacak.

Müsabaka öncesinde kırmızi-mavili ekibe moral vermek adına ilçe sakinlerinin yakından tanıdığı siyasi isimlerden Metin Karakaş, futbolcuları antrenmanları sırasında ziyaret etti. Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru ile birlikte takımın hazırlık çalışmalarını yakından takip eden Karakaş, zorlu müsabakada alınacak galibiyet halinde takıma prim sözü verdi.

DURU : SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN

Konu hakkında bilgilendirmeyi Silivrispor Kulübü Başkanı Akgün Duru, kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. Duru, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“Bugün idmanımıza gelip bizlere her zaman olduğu gibi yine desteklerini sunan ve zorlu maç öncesi takımımıza prim açıklayan genç yöneticimiz Şahan Karakaş ın babası dostum Metin Karakaş a teşekkürlerimi sunuyorum. Ne demiştik?? SİLİVRİSPOR HEPİMİZİN."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum