Karakuş'tan Balaban Peynirciliğe 'Hayırlı Olsun'

AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Av. Şükriye Akkaya Karakuş, ilçede faaliyet göstermeye başlayan Balaban Peynirciliğe ziyarette bulunarak hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Karakuş'tan Balaban Peynirciliğe 'Hayırlı Olsun'
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2020 - 13:50 - Güncelleme: 25 Mayıs 2020 - 14:40

AK Parti kökenli MHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Av. Şükriye Akkaya Karakuş, geçtiğimiz gün Alibey Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:5 adresinde faaliyet gösteren Balaban Peynircilik Şarküteri firmasına ziyarette bulundu. Meslektaşı Gizem Özkanlı Çelikkol’un eşi Burak Çelikkol ve kayınpederi Şenol Çelikkol, tarafından açılan işletmeyi dolaşan Karakuş, hayırlı olsun temennilerini aktararak, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Öte yandan Balaban Peynircilik’ten alışveriş de yapan Karakuş, konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmelerinde şunları söyledi:

“Günümüzde organik ve güvenilir gıdaya ulaşmak çok daha fazla önem arz etmekte olup, Silivri’miz bu hususta İstanbul’un parlayan yıldızı olmuştur. Ve şimdide sevgili dostum ve meslektaşım Gizem Özkanlı Çelikkol’un Eşi Burak Çelikkol ve kayınpederi Şenol Çelikkol, Balaban Peynircilik ile güvenilir gıdaya ulaşabilmemiz için işletmelerini Silivri halkının hizmetine sunmuşlardır. Hayırlı uğurlu bol kazançlı olmasını diliyorum.”

Haber : Batuhan Güçlü


YORUMLAR

  • 0 Yorum