Şenkul, İş Dünyası'na Konuk Oluyor

​​​​​​​Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Küpe FM işbirliğiyle yayımlanan İş Dünyası programına yarın Rumeli Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Şenkul, konuk olacak.

Şenkul, İş Dünyası'na Konuk Oluyor
Editör: Yaz Dostum
25 Mayıs 2020 - 14:33 - Güncelleme: 26 Mayıs 2020 - 21:44

 
Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği ile Küpe FM ortaklığında yayımlanan İş Dünyası’nın yeni konuğu Rumeli Koruma ve Güvenlik Hizmetleri Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Şenkul olacak. Bölgemiz iş insanının, 26 Mayıs Salı günü, yarın, saat 09.30’da Küpe FM’de yayınlanacak programda dinleyicilerle uzun yıllardır güvenlik hizmeti sunan şirketin kuruluş ve gelişim öyküsü, hizmet anlayışı, sektörün ülkemizdeki yeri ve önemi ile daha pek çok konu üzerine fikirlerini paylaşması bekleniyor.
 
ARES ÖZEL GÜVENLİK HAKKINDA

Firma kendisini şöyle tanımlıyor;

Gelişmiş organizasyon ve otomasyon altyapısı, verilmesi amaçlanan kaliteli hizmet düzeyine uygun altyapı organizasyonu, bilgili ve çağdaş yönetimi, Hizmette seçicilik, verimlilik ve müşteri memnuniyeti ilkesi, ve bütün bunları gerçekleştirmedeki kararlılığı ve hizmet sektöründe ayrıcalıklı bir konuma ulaşma misyonu ile; hizmet kalitesini hızla geliştiren, müşterilerinin ihtiyacına ve koşullarına göre seçenekler sunan Ares Özel Güvenlik, hizmet sektöründeki uzmanlaşması ile hizmet kalitesini hissedilir ölçüde arttırmıştır. Ares Özel Güvenlik, kurumsal kültürü; tüm kurum birey ve birimlerinin müşteri ile her alanda işbirliğini geliştirme, kaliteli hizmet bilincini tabana yaymaya özen gösterme temelleri üzerine kurulmuştur. Tüm müşterilerine bu kurumsal anlayış ile hizmet veren Ares Özel Güvenlik müşteri memnuniyeti ve takdirinden aldığı güç ve destekle dün olduğu gibi gelecekte de hizmet sektörünün önde gelen isimlerinden biri olmaya devam etmekte kararlıdır.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 
 


YORUMLAR

  • 0 Yorum