Karpuz üretimiyle meşhur Kadıköy'de çiftçilere İBB'den fide desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu yılın son sezonu olarak "Yazlık Sebze Fidesi" dağıtımında Kadıköylü üreticilerimize yaklaşık 13 bin “karpuz fidesi” hibe desteğinde bulundu.

Karpuz üretimiyle meşhur Kadıköy'de çiftçilere İBB'den fide desteği
Editör: Yaz Dostum
24 Mayıs 2021 - 21:20

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını nedeniyle zor günlerden geçen çiftçinin her koşulda yanında olmayı sürdürüyor. Silivrili üreticiye verdiği sözleri tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çiftçilerin tarımsal üretimlerini artıracak destek programlarını aralıksız sürdürüyor.

Silivri’mizin 20 mahallesinden 124 üreticiye toplamda 776.232 adet fide dağıtımı gerçekleştirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde bu yılın son sezonu olarak "Yazlık Sebze Fidesi" dağıtımında Kadıköylü üreticilerimize yaklaşık 13 bin “karpuz fidesi” hibe desteği gerçekleştirdi.

İstanbul İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği personeli İbrahim Gür tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Fidelerin üreticilerimize ulaşımda bizlere yardımcı olan CHP İBB ve Silivri Meclis Üyemiz Melih Yıldız başkanımıza ve tüm Silivri CHP ailesine teşekkür ederiz. İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekibine de ayrıca üreticinin, çiftçinin yanında oldukları için teşekkür ederiz” ifadelerine yer verildi.







 

YORUMLAR

  • 0 Yorum