Kaymakam Toğan, Semizkumlar ve Değirmenköy'de vatandaşları dinledi

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan kurum amirleri ile birlikte mahallelerdeki sorunların yerinde görülüp, çözüm yollarının belirlenmesi ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla başlatmış olduğu ziyaret programları dahilinde Semizkumlar ve Değirmenköy Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Toğan, Semizkumlar ve Değirmenköy'de vatandaşları dinledi
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2022 - 19:33
Silivri Kaymakamı Tolga Toğan kurum amirleri ile birlikte mahallelerdeki sorunların yerinde görülüp, çözüm yollarının belirlenmesi ve kurumlar arası koordinasyonun sağlanması amacıyla başlatmış olduğu ziyaret programları çerçevesinde Semizkumlar ve Değirmenköy Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Kaymakam Toğan'a ziyaretleri sırasında eşlik eden isimler arasında; Silivri İlçe Jandarma Komutanı Talat Deniz, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Silivri İSKİ Şube Müdürü Berat Erkuş, Silivri İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nuri Ertuğrul, Silivri İlçe Sağlık Müdürü Hasan İpekoğlu, Silivri Müftüsü İsa Sağlam, Gümüşyaka Karakol Komutanı Sıddık Çetin vardı.

Mahalle muhtarlarının da katıldığı köy merkezlerindeki kahvehanelerde düzenlenen toplantılarda vatandaşların sorunları dinlendi.

Kaymakam Toğan beraberindeki kurum amirleriyle birlikte daha sonra Değirmenköy Atatürk Ortaokulu'nu ve Semizkumlar İrfan Sırdaş Aile Eğitim Vakfı İlk/Ortaokullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum