Silivri'den Pakistan'a 250 Bin Türk Lirası Üzerinde Bağış

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği, tarihin en büyük sel felaketini yaşayan Pakistan halkına destek olmak adına İçişleri Bakanlığı koordinesi ile Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın önderliğinde 250 Bin Türk Lirası üzerine çıkan bir bağışta bulundu.

Silivri'den Pakistan'a 250 Bin Türk Lirası Üzerinde Bağış
Editör: Yaz Dostum
08 Ekim 2022 - 19:44
Sel dolayısıyla binin üzerinde insanın hayatını kaybettiği, ülkenin nerdeyse büyük bölümünün sularla kaplandığı, 1.1 milyon evin hasar gördüğü, 800 bine yakın hayvanın telef olduğu Pakistan’a Türkiye’nin insani yardımları devam ediyor. Son olarak İçişleri Bakanlığı koordinesi ile Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ın önderliğinde Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Pakistan halkına ulaştırılması adına 250 Bin Türk Lirası üzerine çıkan bir bağışta bulundu.

Konu hakkında dernek yönetiminin yapmış olduğu bilgilendirmesinde şunlar kaydedildi:

"Dost ve kardeş Pakistan halkının yaşamış olduğu afet sonrası; İçişleri Bakanlığımızın koordinesi, Silivri Kaymakamımız Tolga Toğan'ın önderliğinde Silivri SİAD üyesi arkadaşlarım "bizde varız" diyerek 250.000 Türk Lirası üzerine çıkan bir bağışta bulundular. Bağışlarını eksik etmeyen; Sarten, Sapro, Çağ Kabara, Ayfar, Özyaşar, Bimed, Mesan Plastik, Sertplas, Sesan, Karınca Filtre, Beşler, Greenmer, Şenyayla, Yazıcı Yapı, Adin Tape, Doğrular OSGB, Başak Ticaret, Samed Demir Çelik, Özemek, Lüx Plastik, Üçsan Plastik, Pehlivanoğlu Beton, Silivri Ambalaj, Nurtel ve Erenler Orman Ürünlerine teşekkür ederiz."


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum