Başkan Koçer'den Beyciler Esnaflarına Ziyaret

Beyciler Mahallesi’nde bulunan esnafları gezen Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, esnaflara bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu. Beycilerli esnafların sıkıntılarını, sorunlarını birebir dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Koçer'den Beyciler Esnaflarına Ziyaret
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2022 - 19:45 - Güncelleme: 09 Ekim 2022 - 20:46
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Beyciler Mahallesindeki esnafları tek tek ziyaret ederek beklenti ve dileklerini dinledi. Esnafların her zaman yanında olduğunu dile getiren Başkan Koçer, esnaflarla bir süre hasbihal ederek, işleriyle ilgili bilgi aldı. 

Ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyerek kendisine ikram edilen çayları geri çevirmeyen Başkan Nuray Koçer, insanlara hizmet etme sevdalısı bir anlayışta olduklarını dile getirerek, hizmetlerini sürdüreceklerini söyledi. Koçer, "Bulduğumuz her fırsatta esnaf dostlarımızı ziyaret ediyor, onların taleplerini dinliyoruz. Kendilerine hayırlı, bereketli işler diliyoruz” ifadelerini kaydetti.

İşyerlerini ziyaret ederek bir sıkıntısının olup olmadığının sorulmasından son derece memnun olan esnaflar, kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı Başkan Koçer’e teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum