Silivri'deki Öğretmenlere Türk Eğitim-Sen Hakkında Bilgiler Verildi

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Silivri'deki bazı okulları ziyaret ederek öğretmenlerle bir araya geldi.

Silivri'deki Öğretmenlere Türk Eğitim-Sen Hakkında Bilgiler Verildi
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2022 - 19:54
Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, Şube Başkan Yardımcısı Bayram Baran, Silivri İlçe Başkanı Burak Atasoy Yılmaz ile birlikte Yavuz Selim, Abdülezel Paşa, H.Ahmet Saliha Ölçer ve Gümüşyaka İlk/Ortaokullarını ziyarette bulundu. Kurumlarda çalışan öğretmenlerle bir araya gelen Aktan ve beraberindeki heyet, sendikal gündemle alakalı istişarede bulundular.

Türk Eğitim-Sen İstanbul 9 Nolu Şube Başkanı İbrahim Ender Aktan, öğretmenler ile yapmış olduğu görüşmeler hakkında şu detayları aktardı:

"Başta, Öğretmenlik Meslek Kanunu hakkında 2005 yılından bu yana ki sendikal duruşumuzu dile getirerek, diğer güncel sendikal konular çerçevesinde Türk Eğitim-Sen olarak çalışmalarımızı anlatıp, eğitim çalışanı arkadaşlarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Kıymetli meslektaşlarımıza göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı şube başkanlığımız adına teşekkür ediyorum.”

Ziyaret programı hatıra fotoğraflarının çektirilmesinin ardından noktalandı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum