Koçer: Silivri Esnaf Odası Ticarethane Değil, Kapıyı Sökeceğim!

Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın bugün gerçekleşen seçimli olağan kongresinde güven tazeleyen Başkan Nuray Koçer, kapısız bir makam odasında herkese açık bir şekilde görev yapacağını söyledi.

Koçer: Silivri Esnaf Odası Ticarethane Değil, Kapıyı Sökeceğim!
Editör: Yaz Dostum
23 Ocak 2022 - 21:01 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 21:44
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurul toplantısı bugün (10.00-17.00) Mega Saray’da mevcut Başkan Nuray Koçer Başkanlığında oluşturulan tek listeyle gerçekleştirildi. Delegelerin teveccühüyle güven tazeleyen Başkan Koçer, makam odasının kapısını söktüreceğini açıkladı.

“ODA, ESNAF SANATKARIN EVİDİR”

Koçer, şöyle konuştu:

“Varsa bir sorununuz sizin bir odanız, eviniz var. Seçildiğimiz günün sabahına, “Evinize Hoş Geldiniz” yazmıştım. Esnaf odası, esnaf sanatkarın evidir. Bir sıkıntı olduğu zaman esnaf sanatkarıma hep, “maşa varken elinizi yakmayım” dedim. Başkanınıza gelin. Ben halledemezsem, hallettirebileceğim kurum müdürleri, başkanları var. Elhamdüllilah hallederiz. Burası Silivri yapamayacağımız iş yok. Yeter ki doğru olun, dürüst olun.

“KAPIYI TAMAMEN SÖKECEĞİM”

Samimiyetimle söylüyorum, göreve geldikten sonra odaya 10-15 yıl gelmeyen üyelerimle karşılaştım. Bizim esnaf sanatkarımız, “kapı hep açık oldu” ifadesini kullanıyorlar. Bu genel kuruldan sonra Allah kısmet ederse kapıyı tamamen sökeceğim. Esnafımızın gözü aydın olsun. Orası bir ticarethane değil. Toplantı salonu değil. Orası esnaf sanatkarın evi.”

KOÇER VE EKİBİNE ANLAMLI DESTEK

Başkan Koçer ve ekibini bu önemli günde Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, AK Parti İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Sami Barlas, AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyeleri Orhan Çalışkan ve Yasin Gören, CHP İlçe Başkanı Berker Esen, CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyeleri Bora Balcıoğlu ve Melih Yıldız, CHP Silivri Belediye Meclis Üyesi Lütfü Vardar, İYİ Parti İlçe Başkanı Refik Bek, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, Büyük Birlik Partisi Silivri İlçe Başkanı Ramiz Aksu, Silivri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Ziraat Odası Başkanı Sabri Özer, Silivri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Şaban Erdan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu mensupları ve çok sayıda davetli ile esnaf ve sanatkarlar yalnız bırakmadı. Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar da toplantıda hazır bulunan isimler arasındaydı.
Haber : Hazal BAŞARAN
















 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum