"Silivri Esnaf Odası, 152 Tane Oda İçerisinde Örnek Odadır"

Başkan Nuray Koçer, “152 tane oda içerisinde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, örnek oda örnek. Vergi Dairesi’ne borcu olmayan oda. SGK’ya borcu olmayan oda. Personeline borcu olmayan oda. Esnafına borcu olmayan oda. Kira geliri olan oda. Parası olan oda. Kişiliği olan oda. İtibarı olan oda. Kapısı açık olan oda. Dik duran oda. Masanın altına girmeyen Başkan! Daha ne olsun?” şeklinde konuştu.

"Silivri Esnaf Odası, 152 Tane Oda İçerisinde Örnek Odadır"
Editör: Yaz Dostum
23 Ocak 2022 - 20:23 - Güncelleme: 23 Ocak 2022 - 20:33
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın genel kurul toplantısı bugün (10.00-17.00) Mega Saray’da mevcut Başkan Nuray Koçer Başkanlığında oluşturulan tek listeyle gerçekleştirildi. Delegelerin teveccühüyle güven tazeleyen Başkan Koçer, zor zamanda teslim aldıkları odayı daha ileri bir seviyeye taşıdıklarını, refah düzeyini artırdıklarını kaydetti.

“2,5 YILDIR PANDEMİYLE BOĞUŞUYORUZ”

Koçer, yaptığı konuşmada şunları kaydetti:


2 Mart 2014’te çok zor şartlar altında göreve geldim. Yerel seçim, genel seçim, 15 Temmuz akabinde pandemi… 2,5 yıldan beri pandemiyle boğuşuyoruz. Ben her zaman esnafımın yanında oldum. Kredi Kefalet Kooperatifi olsun, Şoförler Odası olsun, Ziraat Odası olsun, Kaymakamlığımız olsun, Belediyemiz olsun karınca kararınca yanlarında olmaya çalıştık.

“MASANIN ALTINA KAÇMADIK”

Çok zor şartlar altında geldik dedik ya… Taşıma suyuyla değirmen döner mi? Asla. Biz borcu borçla kapattık. Onu bilenlerdeniz ama esnafımız da bu konuda dik durdu. Hepsine teşekkür ederim. 2 Mart 2014’te göreve geldiğimizde bizler kiradaydık, paramız yoktu. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla beraber kişiliğimizle, doğruluğumuzla, dik durduk, masanın altına girmedik. Esnaf sanatkarımda bu evlatlarına, bu çocuklarına, evlerine, odalarına sahip çıktı. Bütün esnaf sanatkarıma teşekkür ediyorum. Bunları söylerken gururla söylüyorum.

“ESNAF SANATKARIMIN EMEĞİNİ YEMEDİM, YEDİRMEDİM”

Esnaf sanatkarımın nasırlı ellerle çalıştığını en iyi bilenlerden biriyim. Şanzımanın altından çıktım geldim. Nereden geldiğini bilenlerdenim. Esnaf sanatkarımın alın terini, emeğini, göz nurunu yemedim, yedirmedim. Elhamdülillah.

“SİLİVRİ ESNAF ODASI, İTİBARLI ODADIR”

152 tane oda içerisinde Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası, örnek oda örnek! Vergi Dairesi’ne borcu olmayan oda. SGK’ya borcu olmayan oda. Personeline borcu olmayan oda. Esnafına borcu olmayan oda. Kira geliri olan oda. Parası olan oda. Kişiliği olan oda. İtibarı olan oda. Kapısı açık olan oda. Dik duran oda. Masanın altına girmeyen Başkan! Daha ne olsun? Her tarafta da sözümüz geçer. Elhamdülillah.”
Haber : Hazal BAŞARAN











 

YORUMLAR

  • 0 Yorum