Koyuncuoğlu: "Belediye Başkanı Silivrispor'a Karşı Sağır Ve Dilsizi Oynuyor!"

Silivrispor’a sahip çıkılmadığını vurgulayan Futbol Şube Sorumlusu Orçun Koyuncuoğlu, “Bu ilçenin bir Belediye Başkanı var, Silivrispor’um hiçbir Belediye Başkanı tarafından bu kadar sahipsiz bırakılmamıştır. Şu an sağır ve dilsizi oynuyoruz. Ne vaatler verdiniz bize… Süper ligi bile dile getirdiniz. Kişisel birilerine kızmaya hiç hakkınız yok. Bu kulübün sahibi ne Kulüp Başkanı ne Yönetimi tek sahibi Silivrispor’a gönül vermiş büyük taraftarlarıdır. Silivri Belediyesi'nin de sahibi ne Belediye Başkanı ne Meclis Üyeleridir. Tek sahibi Silivri halkıdır. O yüzden Silivri’nin tek marka değerine sahip çıkmak zorundasınız, verdiğiniz sözleri yerine getirmek zorundasınız” dedi.

Koyuncuoğlu: "Belediye Başkanı Silivrispor'a Karşı Sağır Ve Dilsizi Oynuyor!"
Editör: Yaz Dostum
30 Mart 2023 - 19:58 - Güncelleme: 30 Mart 2023 - 20:16
Silivrispor Kulübü’nde ekonomik ve maddi açıdan çok sıkıntılar yaşandığını ifade ederek artık son noktaya gelindiğini ve takımın sahipsiz bırakıldığını belirten Futbol Şube Sorumlusu Orçun Koyuncuoğlu, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a yönelik sert bir açıklama yayınladı.

“SİLİVRİSPOR’UM HİÇBİR BELEDİYE BAŞKANI TARAFINDAN BU KADAR SAHİPSİZ BIRAKILMADI”

Kulübün zor günler geçirdiğini ve Silivri Belediyesi taradından kulübün bu zor günlerde sahipsiz bırakıldığını belirten Koyuncuoğlu, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Evet sevgili taraftarlarımız büyük ölçüde grubumuzu lider tamamlayacağız. Bu soğuk havada bizleri desteklediniz için çok teşekkür ederiz. Şunu söylemeden geçemeyeceğim; Bu ilçenin bir Belediye Başkanı var, Silivrispor’um hiçbir Belediye Başkanı tarafından bu kadar sahipsiz bırakılmamıştır. Şu an sağır ve dilsizi oynuyoruz.

“SİLİVRİ’NİN TEK MARKA DEĞERİNE SAHİP ÇIKMAK ZORUNDASINIZ”

Ne vaatler verdiniz bize… Süper ligi bile dile getirdiniz. Kişisel birilerine kızmaya hiç hakkınız yok. Bu kulübün sahibi ne Kulüp Başkanı ne Yönetimi tek sahibi Silivrispor’a gönül vermiş büyük taraftarlarıdır. Silivri Belediyesi'nin de sahibi ne Belediye Başkanı ne Meclis Üyeleridir. Tek sahibi Silivri halkıdır. O yüzden Silivri’nin tek marka değerine sahip çıkmak zorundasınız, verdiğiniz sözleri yerine getirmek zorundasınız.

“SİLİVRİSPOR’UN BÜTÜN GELİRLERİNİ SİZ KULLANIYORSUNUZ"

Silivrispor’umun bütün gelirlerini aldınız ve siz kullanıyorsunuz. Silivrispor şampiyon oldu, geliri yok, geçmişten gelen borçlar altından kalkılmaz. Silivri'de çocuklar futbol oynayamıyor. Allah aşkına Pazartesi, Çarşamba, Cuma akşamı saat 17.00’dan sonra Müjdat Gürsu Stadına bakın, çocuklar üst üste…. Alan yok ama Silivri'de yüksek binalar havada uçuşuyor. Biz burada yaşıyoruz, burada öleceğiz. Lütfen bir şeyler yapın, bizde alkışlayalım, takdir edelim. Bir şey de yapmıyorsanız eleştirilere de açık olun. Başka Silivri yok, başka da Silivrispor yok. Destek veren siyasilere ve STK’lara da ayrıca teşekkür ederim. Söz konusu Silivrispor’sa gerisi teferruattır.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum