Kuloğlu; "Çiftçiye Tohum Desteğinin İnşallah Devamı Gelir"

Silivri Belediyesi’nin Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediyeye ait arazilere ekilen 300 dönüm tohumluk arpalar geçtiğimiz gün küçük ve orta ölçekli 500 çiftçiye ücretsiz dağıtılmıştı. Proje paydaşlarından olan Silivri Tarım Kredi Kooperatifi’nin Müdürü İskender Kuloğlu yapılan dağıtım töreninde; projeyi övdü ve projenin devamını gelmesini temenni ederek emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.

Kuloğlu; "Çiftçiye Tohum Desteğinin İnşallah Devamı Gelir"
Editör: Yaz Dostum
28 Temmuz 2020 - 22:58
 
Silivri Belediyesi’nin bölge çiftçisine hibe olarak yaptığı tohum desteğine destek veren Silivri Tarım Kredi Kooperatifi’nin Müdürü İskender Kuloğlu, Kavaklı Mahalle stadında düzenlenen dağıtım töreninde bir konuşma yaparak projenin içinde yer almaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

“ÇOK GÜZEL BİR PROJE OLDU”

Kuloğlu, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Öncellikle bu projeye katılan, destek veren, başından beri yanımızda olan başta Belediye başkanımız, diğer destek sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir proje oldu, inşallah devamı gelir, artarak katlanır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum