Özer; "Başkanımızı Takdir Ediyorum"

Silivri Belediyesi’nin Çiftçiye Tohum Desteği projesine katkı sağlayan paydaşlardan biri olan Silivri Ziraat Odası’nın Başkanı Sabri Özer, dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, “Değerli Belediye Başkanımızın yapmış olduğu üretime dayalı bu katkıdan dolayı kendilerini takdir ediyorum” ifadelerini kullandı.

Özer; "Başkanımızı Takdir Ediyorum"
Editör: Yaz Dostum
28 Temmuz 2020 - 23:11
 
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “Çiftçiye Tohum Desteği Projesi” kapsamında Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belediyeye ait arazilere ekilen 300 dönüm tohumluk arpalar küçük ve orta ölçekli 500 çiftçiye ücretsiz dağıtılmıştı. Kavaklı Mahalle stadında düzenlenen dağıtım törenine proje paydaşlarından olan Silivri Ziraat Odası’nın Başkanı Sabri Özer de hazır bulundu. Özer burada yaptığı konuşmada başta Başkan Yılmaz olmak üzere projeye katkı sunan herkese teşekkür etti.

“TARIMA VE ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Sabri Özer, “Değerli Belediye Başkanımızın yapmış olduğu üretime dayalı bu katkıdan dolayı kendilerini takdir ediyorum. İleriki yıllarda bütün yöneticilerimiz buna katkı sağlayacaklarını düşünüyorum. Biz Ziraat Odası olarak kendilerine her türlü katkıyı sağlamak için hazırız. Tarıma ve çiftçilerimize olan desteği ve katkıları için Belediye Başkanımıza ve projeye destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum