Kurfallı Futbol Sahası Gösteri Maçıyla Açıldı

Silivri Belediyesi tarafından Kurfallı Mahallesi’ne yapılan futbol sahası için gösteri maçı eşliğinde açılış töreni düzenlendi. Törende konuşan Başkan Yılmaz, “2023 yılı içerisinde Silivri’de spor tesisi olmayan belde ve köy kalmayacak. Hepsinin tesislerini, soyunma odalarını ve duşlarını yapacağız.” dedi.

Kurfallı Futbol Sahası Gösteri Maçıyla Açıldı
Editör: Yaz Dostum
05 Kasım 2022 - 13:57
Sporun 7’den 77’ye yaygınlaşması için mahalle aralarından köylere kadar çok sayıda futbol sahası, halı saha, basketbol sahası ve spor tesisini ilçeye kazandıran Silivri Belediyesi, çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Silivri Belediyesi tarafından Kurfallı Mahallesi’ne yapılan futbol sahası için açılış töreni düzenlendi. 30x50 ölçülerindeki futbol sahasının açılışı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın da forma giydiği gösteri maçı eşliğinde gerçekleştirildi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler anısına yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlayan açılış töreni, yapılan konuşmalarla devam etti.

SÜTÇÜ: “BAŞKAN YILMAZ’A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”

Törenin açılış konuşmasını yapan Kurfallı Mahallesi Muhtarı Yılmaz Sütçü, “Kurfallı halkına bu güzel sahayı kazandıran Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’a çok teşekkür ederim.” dedi.



TONTA: “BU TESİS KURFALLI’YA ÇOK YAKIŞTI”

Sütçü’nün ardından konuşan Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Ali Tonta, “Sahanın son halini görünce gerçekten çok şaşırdım. Bu tesis Kurfallı Mahallesi’ne çok yakıştı. Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz başta olmak üzere, sahanın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.



YILMAZ: “SİLİVRİ’DE SPOR TESİSİ OLMAYAN BELDE VE KÖY KALMAYACAK”

Törende konuşan Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz günden beri ilçemize; basketbol sahalarından tenis kortları ve halı sahalara, yüzme havuzundan kapalı spor salonuna, Değirmenköy’deki stadımızdan Fenerköy’deki stadyumumuza kadar pek çok tesis kazandırdık. Kazandırmaya da devam edeceğiz. Çeltik, Büyükçavuşlu, Kurfallı, Büyükkılıçlı, Beyciler ve Sayalar’daki halı sahaları bitirdik. Sırada Alipaşa ve Çayırdere var. Silivri Belediyesinin bünyesinde kurulan bir futbol akademisi var. Bu yıl pırıl pırıl çocuklarımız futbol akademimizde ücretsiz bir şekilde bütün yazı geçirdiler. Kış için de futbol akademisini devam ettirme planları yapıyoruz. 2023 yılı içerisinde Silivri’de spor tesisi olmayan belde ve köy kalmayacak. Hepsinin tesislerini, soyunma odalarını ve duşlarını yapacağız. Bu çalışmalarımızı bitirdiğimizde spor dolu, sağlık ve sıhhat dolu bir Silivri’de hep birlikte buluşacağız.” dedi.



“TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNMEZ”

Silivri’nin günübirlik başarılarla değil sürdürülebilir başarılarla anılmasını amaçladıklarını söyleyen Başkan Volkan Yılmaz, “Biz amatör kulüplerimize ve Silivrispor’umuza desteğimizi hiçbir zaman esirgemedik, esirgemeyeceğiz. Ama şunu ifade etmek istiyorum; taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini herkesin anlaması lazım. Bunu bekleyenler o abdestle daha çok namaz kılarlar. Öz kaynaklarımızla, içimizden yetişen değerlerle altyapıyı sürdürülebilir hale getirmeliyiz. Peki ne yapacağız? Tesise yatırım yapacağız. Ne yapacağız? Gençlere yatırım yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle, Kurfallı’da yaptığımız tesisimizin hem Kurfallı’ya hem de Silivri’deki sporseverlere hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Açılış törenine; Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Tören, yapılan gösteri maçının ardından sona erdi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum