Kutsal topraklardan dönen hacılara Başkan Bozoğlu'ndan ziyaret

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, hac vazifelerini yerine getiren partinin geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Maşuk Karakaya ve Ömer Geçit’i bizzat ev ve iş yerlerinde ziyaret ederek ibadetlerinin kabul olması konusunda temennilerde bulundu. 

Kutsal topraklardan dönen hacılara Başkan Bozoğlu'ndan ziyaret
Editör: Yaz Dostum
21 Ağustos 2022 - 15:40
Silivri'den Kâbe'yi tavaf için mübarek topraklara giden hacılar Türkiye'ye dönüş yapmaya başladı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yanı sıra özel turizm acenteleri aracılığıyla hac organizasyonuna katılan hacılar duygu ve düşüncelerini paylaşırken en ortak ifadeleri "Hac anlatılmakla bitmez, yaşamak ve görmek gerek" ifadeleri oldu.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu da hac vazifesini yerine getiren geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden Mehmet Maşuk Karakaya ve Ömer Geçit’i ev ve iş yerlerinde ziyaret etti. 

Kutsal topraklarda hissettikleri manevi atmosfer ile alakalı düşüncelerini Bozoğlu ile paylaşan Mehmet Maşuk Karakaya ve Ömer Geçit, kendilerine olan yakın ilgiden dolayı Bozoğlu'na teşekkür temennilerini aktardı.

İyi dilek ve temennilerini ilettikten sonra Bozoğlu, konu hakkında yapmış olduğu açıklamalarında şunları söyledi:

"Hac vazifesini yerine getiren geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerimizi ziyaret ettik. Rabbim, Hac vazifesini gerçekleştiren tüm hacıların ibadet ve dualarını kabul, Haclarını mebrur eylesin.”

Bozoğlu’na bu ziyaretlerde AK Parti Silivri Belediye Meclis Üyesi Ömer Tekin eşlik etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum