LGS'de ilk 10'a giren Odak Okulları öğrencileri ödüllendirildi

Silivri Belediyesi tarafından 2021-2022 Eğitim yılının Liseye Geçiş Sistemi (LGS) sınavlarında ilçede ikamet eden ve ilk 10’a girmeyi başaran öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Önder Yılmaz Sahnesinde gerçekleştirilen törene, Odak Okulları’nın başarısı damga vurdu. 2 Türkiye birincisi olmak üzere kurumun 7 öğrencisi ödül almaya hak kazandı. Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Odak Okulları Yönetimi, öğrencilerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

LGS'de ilk 10'a giren Odak Okulları öğrencileri ödüllendirildi
Editör: Yaz Dostum
01 Eylül 2022 - 16:54
2021-2022 Eğitim yılının Liseye Geçiş Sistemi sınavlarında Odak Okulları’nın 7 öğrencisi başarılı notlar alarak ilk 10’a girmeyi başardı. Kurum bünyesinde öğrenim gören Eren Deveci ve Batuhan Yiğit Dünmez ise sınavlardan, 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldu. Odak Okulları bu başarıyı haklı gururu ile kamuoyuna kıvançla duyurdu.    



 Silivri Belediyesi, Temmuz ayı Meclis Toplantısında almış olduğu karar ile ilçede ikamet eden ve LGS sınavında ilk 10’a girmeyi başaran öğrenciler için önceki gün ödül takdim merasimi düzenledi. Önder Yılmaz Sahnesinde yapılan merasimde Odak Okulları’nın başarısı öne çıktı. Türkiye birincisi olan kurum öğrencilerinden Eren Deveci ve Batuhan Yiğit Dünmez 2’şer adet cumhuriyet altını ile ödüllendirilirken kurumun diğer 5 öğrencisi de 1’er adet cumhuriyet altını almaya hak kazandı.



Konu hakkında bilgilendirmede bulunan Odak Okulları Yönetimi, öğrencilerini başarılarından dolayı tebrik etti.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum