LGS Maskeleri Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Öğrencilerinden!

Dünyayı saran COVİT- 19 salgınına karşı mücadeleyi başarılı bir şekilde yürüten ülkemiz, Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde Meslek Liselerinde Tıbbi Malzeme üretimine başlayarak başarılı bir hamle gerçekleştirdi. Bu başarıyı sergileyen Okullardan biri de İstanbul Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu. Türkiye'de özel öğrencilerin maske ürettiği 3 okuldan biri olan Özel Eğitim Meslek Okulu, hem siperlik hem de Cerrahi Maske üreterek zor zamanlarda “Bizde Varız" diyor.

LGS Maskeleri Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Öğrencilerinden!
Editör: Yaz Dostum
14 Mayıs 2020 - 07:36

Günde 7000 üretimle toplamda 1,5 aylık süreçte 100.000 Maske üreten Özel eğitim öğrencileri, üreterek topluma katkı sunmayı ve farkındalık oluşturmayı hedeflemekteler. Üretim kapasitesiyle normal meslek liseleri ile yarışan Özel Eğitim Okulu, idareci, öğretmen, veli ve öğrencileri üreterek bu zor sürece katkı sunmanın mutluluk ve gururunu yaşıyorlar.

Okulun Döner Sermayesi kapsamında üretilerek satılan maskeler , toplumun ihtiyacına cevap vermeye çalışırken aynı zamanda üretimde yer alan öğrencilerin de ailelerine maddi katkı sağlayıp kendi kazançları ile övünmelerini sağlıyor.

Hitap ettiği bölgede ki başta sağlık çalışanlarının maske ihtiyacını karşılayan özel öğrenciler 20 Haziranda yapılacak LGS sınavının maskelerini de üretecekler.

Engelliler haftasında topluma üreterek ve zor zamanlarda üzerimize düşeni yapıyoruz, farklılıklarımız zenginliğimizdir mesajı veren Özel öğrenciler “biz birbirimizi tamamlıyoruz “ mesajını da veriyorlar. 




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum