Merhum Silivri Ziraat Odası Başkanının Oğlundan Duygu Yüklü Çiftçiler Günü Mesajı

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda yakın zaman önce kaybettiği babası merhum Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu’yu andı, uzun yıllar toprağa alın teri akıtan babası başta olmak üzere tabiat dostu tüm üreticilerin gününü kutladı.

Merhum Silivri Ziraat Odası Başkanının Oğlundan Duygu Yüklü Çiftçiler Günü Mesajı
Editör: Yaz Dostum
14 Mayıs 2020 - 07:17 - Güncelleme: 14 Mayıs 2020 - 07:20
 
CHP Silivri Gençlik Kolları Başkanı Metehan Gürsu, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü münasebetiyle paylaştığı mesajda karaciğer rahatsızlığı nedeniyle aramızdan ayrılan babası merhum Silivri Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu’yu anmadan geçmedi, uzun yıllardır bu işe emek vermiş babası başta olmak üzere tüm toprak ve doğa dostu çiftçilerin gününü kutladı.

“ÜRETMENİN ÖNEMİNİ HER ZAMAN DİLE GETİREN CANIM BABAM VE TÜM ÇİFTÇİLERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Gürsu, duygu yüklü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Çocukluğundan itibaren çiftçiliğe kendini adayan, bana bu mesleği en ince ayrıntısına kadar öğreten; üretmenin, yetiştirmenin insan hayatındaki önemini her zaman dile getiren başta rahmetli Canım Babam Metin Gürsu'nun ve tüm çiftçilerimizin 14 Mart Çiftçiler Günü kutlu olsun. Unutulmamalıdır ki çiftçilerimizin emeği ve üretimi olmazsa, insanoğlu gıdasızlık sebebi ile yok olmakla karşı karşıya kalacaktır. Çiftçiler ülkelerin umudu ve baş tacıdır.”
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 
 
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum