"Liderimizin İşaret Ettiği Yere Ok Misali Kırılmadan, Bükülmeden Saplanmalıyız!"

Bu akşam Silivri Yeni Mahalle’deki Kapalı Pazar Yeri’nde Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı 6. Bölge İftarında konuşan Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan, “Yüce Türk milletine hizmeti gaye edinerek verdiğimiz mücadelemizden hiçbir zaman şaşmadık, şaşmayacağız. Vatanımıza ve milletimize hizmet edecek nesiller yetiştirmek ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Gelecek Sizsiniz, Siz Geleceksiniz’ sözünü parolamız olarak belirleyerek var gücümüzle teşkilatımızın ve milletimizin hizmetinde çalışıyoruz. Burada bulunan tüm ülküdaşlarımız, Türk milleti için yaptığı çalışmalarda en iyisi olmak zorunda. Kim var demeden ‘ben varım’ diyerek her zaman görev bilincinde olunmalı ve liderimizin işaret ettiği yere bir ok misali kırılmadan, bükülmeden saplanmalıyız” dedi.

"Liderimizin İşaret Ettiği Yere Ok Misali Kırılmadan, Bükülmeden Saplanmalıyız!"
Editör: Yaz Dostum
26 Nisan 2022 - 22:33 - Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 22:44
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı 6. Bölge İftarı, bu akşam Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri'nde yapıldı. İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkök ile Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel'in ev sahipliğindeki program; Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan ile beraberinde Silivri protokol mensuplarını ağırladı. Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyeleri, şehit ve yakınları, çok sayıda ülküdaş ve vatandaş iftar organizasyonuna katılım sağlayanlar arasındaydı.

“HER ŞARTTA İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDA OLMAYI KENDİMİZE ŞİAR EDİNDİK”

Programda İstanbul İl Ocak Başkanı Alparslan Doğan, dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Doğan konuşmasında şu görüşlere yer verdi:

“Türk-İslam alemi ve mazlum milletler arasındaki dayanışma ruhunun, yardımlaşmanın ve birlik beraberliğimizin perçinlenmesine vesile olan Ramazan ayı; bizlere sahip olduklarımıza şükretmeyi ve ihtiyaç sahiplerini kendimizden önce düşünmemiz gerektiğini hatırlatır. Bizler de bu vesileyle Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı olarak her zaman ve her şartta mazlumların ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı kendimize şiar edindik.

“BURADA BULUNAN TÜM ÜLKÜDAŞLARIMIZ, TÜRK MİLLETİ İÇİN YAPTIĞI ÇALIŞMALARDA EN İYİSİ OLMAK ZORUNDA”

Yüce Türk milletine hizmeti gaye edinerek verdiğimiz mücadelemizden hiçbir zaman şaşmadık, şaşmayacağız. Vatanımıza ve milletimize hizmet edecek nesiller yetiştirmek ve liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin ‘Gelecek Sizsiniz, Siz Geleceksiniz’ sözünü parolamız olarak belirleyerek var gücümüzle teşkilatımızın ve milletimizin hizmetinde çalışıyoruz. Burada bulunan tüm ülküdaşlarımız, Türk milleti için yaptığı çalışmalarda en iyisi olmak zorunda. Kim var demeden ‘ben varım’ diyerek her zaman görev bilincinde olunmalı ve liderimizin işaret ettiği yere bir ok misali kırılmadan, bükülmeden saplanmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün çok daha güçlü olacağız.””

Hazal BAŞARAN


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum