Yılmaz, Ülküdaşlarına Seslendi: "Paylaşalım, Bölüşelim, Dayanışma İçerisinde Olalım"

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı 6. Bölge İftarında konuşan Başkan Volkan Yılmaz, “Fitrelerimizle, zekatlarımızla ihtiyaç sahibi insanlarımızın elinden tutmak kuşkusuz ki Ramazan ayı bulunmaz bir fırsattır. Tabi ki bu ay empati yapma adına bizlerin sırtına bazı yükleri de yükleyecektir. Açın halinden anlamak, darda kalanın elinden tutmak gibi… Ama bu empati duygusuyla sırtımıza yüklenen yük, bize yük olmayacak aksine bize zorda olanın yardımına koşmak için bize motivasyon olacaktır. Tüm ramazan ayı boyunca paylaşalım, bölüşelim, dayanışma içerisinde olalım ve tüm dünyaya Türk-İslam medeniyetinin ahlak ve asaletini hep birlikte gösterelim” dedi.

Yılmaz, Ülküdaşlarına Seslendi: "Paylaşalım, Bölüşelim, Dayanışma İçerisinde Olalım"
Editör: Yaz Dostum
26 Nisan 2022 - 21:50 - Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 21:55
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı 6. Bölge İftarı, bu akşam Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri'nde yapıldı. İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkök ile Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel'in ev sahipliğindeki program; Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan ile beraberinde Silivri protokol mensuplarını ağırladı.

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi yakınları, çok sayıda ülküdaş ve vatandaş iftar organizasyonuna katılım sağlayanlar arasındaydı.


“RAMAZAN-I ŞERİF LÜTUFLU BİR AYDIR”

Programda günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Başkan Volkan Yılmaz, şunları söyledi:

“Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Gönül soframıza hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Müstesna bir ayın, Ramazan ayının feyzine, faziletine, nimetine vasıl olmanın mutluluğunu ne mutlu ki bugün ülküdaşlarımla hep beraber yaşıyoruz. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan Ramazan-ı Şerif öyle bir lütuflu aydır ki; cennetin kapıları iman edenlere sonuna kadar açılır, cehennemin kapıları ise ardına kadar kilitlenir.

“BU DEĞERLİ AY AYNI ZAMANDA KİŞİNİN TEFEKKÜR VE MUHASEBE ZAMANIDIR”

Bu kutlu günler aynı zamanda bir iç muhasebe yapmamız için iyi bir fırsat, tefekkür vasıtasıyla akıp giden hayatımızı gözden geçirmemiz için de önemli bir imkandır. Fitrelerimizle, zekatlarımızla ihtiyaç sahibi insanlarımızın elinden tutmak, onların dualarında bulunmak, kuşkusuz ki Ramazan ayı bulunmaz bir fırsattır. Tabi ki bu ay empati yapma adına bizlerin sırtına bazı yükleri de yükleyecektir. Açın halinden anlamak, darda kalanın elinden tutmak gibi… Ama bu empati duygusuyla sırtımıza yüklenen yük, bize yük olmayacak aksine bize zorda olanın yardımına koşmak için bize motivasyon olacaktır.

“GELİN HEP BİRLİKTE İHTİYACI OLANLARA YARDIM ELİMİZİ UZATALIM”

Tüm ramazan ayı boyunca paylaşalım, bölüşelim, dayanışma içerisinde olalım ve tüm dünyaya Türk-İslam medeniyetinin ahlak ve asaletini hep birlikte gösterelim. Komşusu açken bizden değildir anlayışının sahibi sevgili Peygamberimize layık olalım, onun izinden asla ayrılmayalım. Bu duygu ve düşüncelerle bu gönül sofrasını varlıklarıyla şereflendiren başta Ülkü Ocakları İl Başkanına ve tüm ocak mensuplarına sevgilerimi, saygılarımı, muhabbetlerimi sunuyorum. Hepsini Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun…”

Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum