Ülkücüler İftar Sofrasında Buluştu

Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı 6. Bölge İftarı, bu akşam Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri'nde İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Ülkücüler İftar Sofrasında Buluştu
Editör: Yaz Dostum
26 Nisan 2022 - 20:57 - Güncelleme: 26 Nisan 2022 - 22:02
Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanlığı 6. Bölge İftarı, bu akşam Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri'nde yapıldı. İstanbul Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkök ile Silivri Ülkü Ocakları Başkanı Özgür Bedel'in ev sahipliğindeki program; Ülkü Ocakları İstanbul İl Başkanı Alparslan Doğan ile beraberinde Silivri protokol mensuplarını ağırladı.

Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, belediye meclis üyeleri, şehit ve gazi yakınları, çok sayıda ülküdaş ve vatandaş programa katılım sağlayanlar arasındaydı.

İftar yemeği organizasyonunda günün anlam ve önemine binaen birer konuşma yapan Başkan Volkan Yılmaz ile İl Başkanı Alparslan Doğan, vatandaşların Ramazan ayını kutladı ve iyi dileklerde bulundu. 7’den 77’ye vatandaşların büyük ilgi gösterdiği iftarda, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu Silivri’de çok güzel yaşatıldı. Tasavvuf müzik ile başlayan iftar yemeği organizasyonunda vatandaşlar, ezanın okunmasıyla birlikte hep birlikte dualarla oruçlarını açtı.  

Haber : Hazal BAŞARAN



 

YORUMLAR

  • 0 Yorum