Maşalacı'nın Minik Öğrencileri 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakım Evi'nin minik öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını hazırladıkları gösteriler ile birlikte coşkuyla kutladılar. Etkinlikler çerçevesinde dans edip şarkılar söyleyen minik öğrenciler palyaço gösterileriyle doyasıya eğlendi.

Maşalacı'nın Minik Öğrencileri 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı
Editör: Yaz Dostum
24 Nisan 2022 - 09:44 - Güncelleme: 24 Nisan 2022 - 11:58
Özel Maşalacı Kreş ve Gündüz Bakım Evi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Silivri Ertuğrul Gazi Ortaokulu'nun Çok Amaçlı Salonu'nda kutlama programı düzenledi. Okulun Kurucusu Ahmet Maşalacı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması ile birlikte minik öğrenciler hazırlamış oldukları gösterileri velileri için sergiledi. 

ÇOCUKLAR DOYASIYA BİR GÜN GEÇİRDİ

Etkinlikler kapsamında müzik eşliğinde dans edip şarkılar söyleyen minik öğrenciler, geleneksel oyunlarımızdan halat çekme yarışı yaptılar. Palyaço gösterilerinde ise çocuklara renkli balonlara şekiller yapılıp dağıtıldı. Yüz boyama ve baloncuk köpük gösterileriyle de birlikte çocuklar gönüllerince eğlediler. 

DİLARA ÇAPAN: "BİZE DÜŞEN GÖREV, ATAMIZIN AZİZ HATIRASINA SAHİP ÇIKMAKTIR"

Kurum Koordinatörü Dilara Çapan konuyla ilgili yapmış olduğu bilgilendirmesinde şunları kaydetti:

"Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve  Çocuk Bayramı, bu alanda, hem dünyada bir ilki oluşturmakta, hem de geleceğin cumhuriyet nesillerine, atamızın verdiği önemi ifade etmektedir.
Cumhuriyetin geleceğini gençlere ve yarının sahipleri çocuklara emanet edecek kadar çocuklarımıza ve gençlerimize güvenini ifade eden Atatürk, onlara bir de bayram armağan etmiştir. Bugünde bizlere düşen görev; hem atamızın emanetlerinin sahibi olduğumuzu göstermek, hem de atamızın aziz hatırasını en yoğun ve güzel biçimde yad etmek olmalıdır. 

"BİZLERE EMANET EDİLEN BÜYÜK ESERİ SONSUZA KADAR KURUMAK ADINA ÇOCUKLARIMIZI BİLİNÇLENDİRMELİYİZ"

Atatürk'ü ve bizlere emanet ettiği büyük eseri sonsuza kadar yaşatma hususundaki kararlılığımızı, nedenleriyle birlikte çocuklarımıza anlatmalıyız. Anlatmalıyız ki, gelecek kuşaklar kararlı ve bilinçli olabilsinler. Tarihi mirasımızı koruma ve kollama konusundaki ödevlerini yerine getirebilsinler. 

ÇAPAN, PROGRAMDA EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum ki, bu özel gün için çocuklarımızı özveri ve büyük bir çaba ile hazırlayan öğretmenlerimiz Gümüş Boyraz, Kader Karanlık, Gülşah Vatansever, Çiğdem Özay ve Nilüfer Boyacı’ya arka planda emeği geçen tüm çalışan personelimize teşekkür ederim. Bu duygu ve düşüncerle, bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyor, hepsine sevgilerimi sunuyorum."

Haber : Batuhan Güçlü

























YORUMLAR

  • 0 Yorum