MDK Mimarlık Ofisi, hizmete açıldı

Yüksek Mimar Melek Çetinkaya tarafından kurulan, mimari proje aşamasındaki yapıların veya var olan binaların iç mekânlarının yenilenmesi için gerekli olan mimari tasarım ve daha birçok alanda hizmet verecek olan MDK Mimarlık Ofisi bugün Yazıcıoğlu İş Merkezi’nde hizmete açıldı.

MDK Mimarlık Ofisi, hizmete açıldı
Editör: Yaz Dostum
09 Ekim 2021 - 22:48 - Güncelleme: 09 Ekim 2021 - 22:54
MDK Mimarlık Ofisi için bugün Kurucu Yüksek Mimar Melek Çetinkaya’nın ev sahipliğinde açılış töreni düzenlendi.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Yemeniciler Sokak, Yazıcıoğlu İş Merkezi, Kat 1 adresindeki ofisin açılış merasimine Gelecek Partisi Silivri İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, Demokrat Parti Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer, Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, Silivri Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Ercan Çalışkan, Silivri Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta, aile yakınları ve davetliler katıldı.



MELEK ÇETİNKAYA KİMDİR?

1976 yılında Brüksel’de doğan Melek Çetinkaya, İ.S.A.C.F LA CAMBRE Mimarlık Fakültesinde Yüksek lisansını bitirdi. Brüksel’de farklı yerlerde görev aldıktan sonra 2009 yılında Türkiye ye yerleşme kararı aldı.

2010 ile 2012 yıları arası İstanbul/Tekirdağ da As Delta Mimarlık Mühendislik ofisinde tasarımcı mimar olarak görev aldı.

2012 ile 2019 arası İstanbul/Silivri Haan Yapı (Home Yapı) Mimarlık Mühendislik ofisinde Mimari ekibin başında sorumlu mimar olarak görev almıştır, aynı anda tasarımcı mimar olarak ve şantiye kontrollerini de sürdürmüştür.

2021 Yılında mimari, iç mimari ve dekorasyon projeleri, konsept ve 3D görsel tasarım alanlarında faaliyet göstermek üzere İstanbul/Silivri de MDK Mimarlığı kurmuştur.
Yapı sektöründe oluşan ihtiyaçlara yönelik yenilikçi, modern, estetik ve kusursuz çözümler üretmeyi temel hedef alan MDK Mimarlık bu değerleri sahip olduğu bilgi birikimi, deneyimleri ve vizyonu ile birleştirerek her projeye titizlikle yaklaşmakta ve ele aldığı projelerde etüt çalışmasından başlayarak proje sonuna kadar özel çözümler üretmekte ve paydaşlarına bu anlamda değer katmaktadır.

Haber : Hazal BAŞARAN / Batuhan GÜÇLÜ





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum