Melih Yıldız: "Büyük Zafer'in 100. Yılı Kutlu Olsun"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle yayımladığı mesajında, "Bir çift mavi gözün ışığında, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğiz" dedi.

Melih Yıldız: "Büyük Zafer'in 100. Yılı Kutlu Olsun"
Editör: Yaz Dostum
30 Ağustos 2022 - 17:33 - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 - 19:00
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle mesaj yayımladı. Yıldız, yayımladığı mesajında , “100 yıl önce 30 Ağustos Zafer’i Milletimizin kararlı duruşu ve fedakârlıkları ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yol göstericiliği, din, dil, ırk ve inanç ayrımı gözetmeden omuz omuza mücadele veren bir halka, onurunu ve bağımsızlığını tekrar kazandırmıştır. Bu kutlu mücadelenin bugünkü mirasçıları olarak atalarımızın açtıkları yolda, gösterdikleri hedefe “bir çift mavi gözün ışığında”, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında daha kararlı adımlarla yürümeye devam edeceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Meclis Üyesi Yıldız, tüm aziz şehitlerimizi rahmet duygularıyla andığını dile getirerek açıklamalarını şu şekilde devam ettirdi:

“Bu vesile ile Zafer Bayramı’mızın 100. Yılını içtenlikle kutluyor, bu toprakları bizlere Vatan kılan başta Ebedi Liderimiz ve Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere milletimiz ve memleketimiz için mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Büyük Zafer’in 100. Yılı Kutlu Olsun.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum