Emeklilikte Yaşa Takılanları Bilgilendirdiler

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Silivri Sahilinde tanıtım ve bilgilendirme standı kuruldu. 

Emeklilikte Yaşa Takılanları Bilgilendirdiler
Editör: Yaz Dostum
30 Ağustos 2022 - 12:29 - Güncelleme: 30 Ağustos 2022 - 12:32
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak'ın katılımları ile Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Silivri Sahilinde tanıtım ve bilgilendirme standı kuruldu. 

Dernek üyeleri tarafından standı ziyaret eden kişilere, emeklilikte yaşa takılanlar için gerekli düzenlemelerin yapılması konusunda hükümet yetkililerine iletmek üzere hazırladıkları planlar ve çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak, konu hakkında sosyal medya hesabı üzerinden şunları kaydetti:

Güzeldik yine Silivri'de Çok güzel..

Varım diyen, destek veren kaderdaşlarımın varlığıyla. Kardeşliğimizle halay da çektik, sürecimizi de değerlendirdik. Esas halayımızı kazandığımız haklarımız sonucunda ucu bucağını göremediğimiz halayımızla yapacağız Allah'ın izniyle de. Bu mücadele sonuçsuz kalmayacaktır. İnancımız tamdır.

TAM OLAN İNANCIMIZ HİÇBİR ARKADAŞIMIZ YENİDEN MAĞDURİYET YAŞAMADAN SONUÇLANMASIDIR.

HEPİMİZ BİRİMİZ, BİRİMİZ HEPİMİZ İÇİN VARIZ

Emeği GEÇEN EYT FED. YÖNETİCİMİZ ve EYT SYDD Başkanı Arzu Lastikci ve yönetim kuruluna, katılım yapan Çorlu Dernek Başkanı Eyt Hasan Çebi  ve yönetim kurulna ve Trakya Derneğimiz Şenol Kurt ve yönetimine, Silivri Temsilci arkadaşlarımıza ve KATILIMLARI İLE VAR OLAN, herkesin hummalı bir şekilde ben ne yapabilirim diyerek hiç eksik bırakmayan gönlü güzel kardeşlerime  Teşekkür ederim.

Saygılarımla.




 

YORUMLAR

  • 0 Yorum