Melih Yıldız: "İSKİ, Silivri'yi Cezalandırıyor Demeniz Ağır Bir Suçlama!"

CHP’li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, bugün yapılan Silivri Belediye Meclisinin Kasım ayı meclis toplantısında Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın “İSKİ, Silivri’yi cezalandırıyor” beyanına karşılık verdi.

Melih Yıldız: "İSKİ, Silivri'yi Cezalandırıyor Demeniz Ağır Bir Suçlama!"
Editör: Yaz Dostum
01 Kasım 2021 - 21:30 - Güncelleme: 01 Kasım 2021 - 21:43
Silivri Belediye Meclisinin 2021 yılı Kasım ayı meclis toplantısının 1. birleşiminin 1. oturumu, meclis üyelerinin katılımıyla Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda CHP’li İBB Meclis Üyesi ve Silivri Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Melih Yıldız, söz alarak Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın "İSKİ, Silivri’yi cezalandırıyor” ifadesine cevap verdi.

“TALEPLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA YATIRIMLAR YAPILIRKEN, BÖYLE KONUŞMANIZI HAKSIZ BULUYORUM”

Melih Yıldız, konuyla ilgili şunları söyledi:

“İBB ve İSKİ’nin Silivri’mize yapmış olduğu yatırımlarla alakalı geçmişte Başkan beyin “cezalandırıyor” diye bir ifadesi vardı. Bununla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum. Büyükşehir’in ve İSKİ’nin yaptığı yatırımlar gözler önünde. Sayın Başkanın Büyükşehir’den ve İSKİ’den talep ettiği hizmetlerle, işlerle, projelerle alakalı yapılan yatırımlar doğrultusunda yaptığınız “İSKİ Silivri’yi cezalandırıyor” suçlamasını haksız bulduğumu, ağır bir suçlama olduğunu ifade etmek istiyorum.”

Haber : Hazal BAŞARAN

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum