Melih Yıldız; "İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, İzmir Halkının Yanında"

CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız bu sabah gerçekleştirilen Kasım Ayı Meclis toplantısında İzmir’deki depremle ilgili konuştu. İzmir’de yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremin hemen ardından Başkan Ekrem İmamoğlu’nun talimatıyla arama kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı birimlerin ekipleri hemen yola çıktığını ve görevlilerin bölgede canla başla mücadele verdiğini söyleyen Yıldız, aynı zamanda yine Büyükşehir tarafından İzmirli vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı başta olmak üzere çeşitli yardımların yapıldığını ifade etti.

Melih Yıldız; "İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, İzmir Halkının Yanında"
Editör: Yaz Dostum
02 Kasım 2020 - 17:02
CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Melih Yıldız bu sabah gerçekleştirilen Silivri Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Meclis toplantısında İzmir’deki depremle ilgili yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi. ‘İstanbul Büyükşehir Belediyemiz de böyle zor bir günde İzmirli hemşerilerimizin yanında aynı Silivri Belediyemizin yaptığı gibi’ diyen CHP’li Yıldız, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nce deprem bölgesinde yapılan hizmetleri aktardı.

“İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ DE BÖYLE ZOR BİR GÜNDE AYNI SİLİVRİ BELEDİYEMİZİN YAPTIĞI GİBİ BÖYLE ZOR BİR GÜNDE İZMİRLİ HEMŞERİLERİMİZİN YANINDA”

Melih Yıldız, şöyle konuştu: “Öncelikle İzmir depreminde hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyemiz de böyle zor bir günde İzmirli hemşerilerimizin yanında, aynı Silivri Belediyemizin yaptığı gibi.

“İBB EKİPLERİ, GÜNLÜK 4 BİN KİŞİYE SICAK YEMEK SERVİSİ SAĞLIYOR”

150 arama kurtarma personeli, 27 araç, günlük 4 bin kişilik sıcak yemek, jeneratör vb. ekipman; maske, dezenfektan vb. malzemeleriyle İstanbul Büyükşehir Belediyemiz depremzede vatandaşlarımızın yanında.

“BÜYÜKŞEHİR ARAMA KURTARMA EKİBİMİZİN DE İÇİNDE BULUNDUĞU EKİP,  65 SAAT SONRA 3 YAŞINDAKİ ELİF’İ ENKAZDAN SAĞ ÇIKARDI”

Hatta bu sabah buraya gelmeden önce Büyükşehir Arama Kurtarma Ekiplerimizin de içinde bulunduğu bir ekibin 3 yaşında bir kız çocuğumuza 65 saat sonra canlı ulaştığına şahit olduk. Hepimiz çok duygusal anlar yaşadık tüm Türk milleti olarak.

“ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN”

Bundan sonraki saatlerde de enkaz altında kalan vatandaşlarımızın sağ olarak kurtarılması en büyük dileğimiz. Arama kurtarma ekiplerindeki kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Silivri Belediyesi’nden giden arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun. Allah hepsine kolaylıklar versin.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum