Merhum Hacı Memet Söylemez İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu

Silivri Mega Düğün Salonu sahibi İsmet Söylemez’in babası Hacı Memet Söylemez, 12 Temmuz Çarşamba günü hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi 13 Temmuz Perşembe günü öğlen namazına müteakip Mimarsinan Cami’sinden kaldırılıp Alipaşa mezarlığına defnedildi. Vefatı ile sevenlerini derin üzüntüye sevk eden Söylemez Ailesinin çınarı için bugün düzenlenen Mevlid-i Şerif duası ise, aile dostları ve sevenlerinin katılımı ile doldu taştı.

Merhum Hacı Memet Söylemez İçin Mevlid-i Şerif Okutuldu
Editör: Yaz Dostum
15 Temmuz 2023 - 22:29
İsmet Söylemez, Cevdet Söylemez, Nevzat Söylemez, Celal Söylemez, Zeynel Söylemez, Murat Söylemez, Hediye Kahriman, Necla Bozkurt’un babaları Hacı Memet Söylemez, 12 Temmuz Çarşamba günü ebediyete intikal etti. Cenazesi 13 Temmuz Perşembe günü öğlen namazına müteakip Mimarsinan Cami’sinden kaldırılıp Alipaşa mezarlığında toprağa verildi. Söylemez Ailesinin acı kaybı için bugün de Mevlid-i Şerif düzenlendi.

Söylemez Ailesinin çınarı için bugün düzenlenen Mevlid-i Şerif’e çok sayıda seveni, dostu ve yakını katılarak onu unutmadığını bir kez daha gösterdi. 


SÖYLEMEZ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan aile, akraba ve dostlarına şükranlarını ileten Söylemez Ailesi, “Babamız Hacı Memet Söylemez’in vefatı nedeniyle uzaktan yakından Cenazemize Katılan Taziye Ziyaretinde bulunan, Mesaj Gönderen Telefonla Başsağlığı Dileyen, Sosyal Medya Aracılığı ile acımızı paylaşan defin öncesi ve defin sonrası Taziyemize Gelip Acımızı Paylaşarak, Bizi yalnız Bırakmayan Tüm Dost Ve Akrabalarımıza, Dualarını Bizlerden Esirgemeyen herkese Ailemiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Cümle geçmişlerimize Allah’tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz. Rabbim hepinizden razı olsun…” dedi.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum