Mertöz Açıkladı! Hadımköy'de Yeni Bir Fabrika Açılacak!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyesi, Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyesi olan Mesan Kilit A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, katıldığı bir televizyon programında İstanbul’un Hadımköy ilçesinde bir fabrika daha açmak için inşaat çalışmalarına başladıklarını duyurdu.

Mertöz Açıkladı! Hadımköy'de Yeni Bir Fabrika Açılacak!
Editör: Yaz Dostum
21 Ekim 2020 - 17:47 - Güncelleme: 21 Ekim 2020 - 22:15
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclis Üyesi, Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Silivri Sanayici ve İş Adamları Derneği Üyesi olan Mesan Kilit A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz, Cem TV ekranlarında yayımlanan Nihal Coşkun'un sunduğu Başarı Hikayeleri programına konuk oldu. Fabrikası hakkında bilgiler vererek faaliyetleri hakkında konuşan Mertöz, gerçekleştirmiş olduğu açıklamalarında İstanbul’un Hadımköy ilçesinde bir fabrika daha açacaklarını söyledi.

Silivri’de 400’ün üzerinde kişiye istihdam sağlayan fabrikasının dışında Hadımköy de kuracakları fabrikanın inşaat çalışmalarına başladıklarını ifade eden Mertöz, “Ekim ayının sonunda yeni projelerimiz ile birlikte yeni bir fabrikanın daha temelini atacağız” dedi.

Öte yandan pandemi dolayısıyla ülke ekonomisinin son durumuyla alakalı değerlendirmelerini aktaran Mertöz, ekonomiye destek vermek noktasında yeni yatırımların oldukça önemli olduğunun bilgisini aktardı.

“Kritik bir dönemden geçiyoruz. Kulağımızın üzerine yatmak bize yakışmaz” diyen Mertöz, “Bizler risk alarak büyüdük. Dikkatli bir şekilde yeni projelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.

Mertöz, konuyla ilgili açıklamalarında şu detayları aktardı:

“ Ülkemiz ekonomik olarak sıkıntılı günler yaşıyor bu bir gerçek. Bizlere düşen görev; yılmadan mücadele etmek. Böyle bir durumda yatırım yapmak büyük cesaret ister. Biz kısmet olursa Hadımköy de yeni bir fabrikamızın daha temelini atacağız. Ekim ayının sonunda projelerimiz var. Aynı sektöre hitap edebiliriz ancak bir teklif daha var. Yapacağımız ürün medikal malzemelerde olabilir. Her iki projeyi de göz önüne alarak binanın dizaynını ona göre tasarlayacağız. Şunu demek istiyorum; cesaretli olmamız gerekiyor.Yani böyle bir kritik dönemde kulağımızın üzerine yatarsak bize yakışmaz. Bizler risk alarak büyüdük. Ama dikkatli davrandık.”

Haber : Batuhan Güçlü
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum