MHP'den CHP'ye Uyarı; "Siyasi Kurnazlık Derdine Düşmek Yanlış Bir Yöntem!"

"CHP Silivri İlçe Yönetiminin üst üste yapılan söylem ve eylemlerden dolayı farklı bir çaba peşine düştüklerini düşünmekteyiz. Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın tüm kurumlar ile koordineli ilişkiler yürüterek Silivri’ye hizmet etme gayretlerini sadece kendilerine mal etme tavırları doğru bir tutum değil" diyen MHP'li Başkan Zafer Yalçın, "İlçe başkanının hem yeni hem genç olmasından kaynaklı acemiliği gereksiz polemiklere ve gereksiz gerginliklere yol açmamalıdır" şeklinde konuştu.

MHP'den CHP'ye Uyarı; "Siyasi Kurnazlık Derdine Düşmek Yanlış Bir Yöntem!"
Editör: Yaz Dostum
22 Mayıs 2020 - 20:40 - Güncelleme: 22 Mayıs 2020 - 20:59

"Silivri'ye yapılan hizmetler paylaşılamıyor" dedirten sürpriz bir gelişme yaşandı bugün. MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, CHP Silivri İlçe Yönetimini Silivri'ye yapılan hizmetleri kendilerine mal etmekle itham etti. Yalçın, "Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın çalışmalarını gölgeleme niyetine giren varsa, kendilerine beyhude bir maksat tercih ettiklerini hatırlatmak isteriz" şeklinde uyarıda bulundu.

MHP'li Yalçın'ın Açıklaması

"Değerli Silivrili vatandaşlarımız, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adayımız Sayın Volkan Yılmaz, sizlerin teveccühleri ile Silivri Belediye Başkanı seçilmiştir. O tarihten bugüne kadar geçen bir yılı aşkın süredir, Türkiye’ye örnek olacak projeler üretilmiş, geliştirilmiş ve uygulamaya konulmuştur. Bundan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi Silivri ilçe Teşkilatı olarak gururluyuz ve mutluyuz. Bir gurur daha yaşıyoruz ki, o da seçilmiş olan bir belediye başkanının herkese eşit ve adaletli hizmet ulaştırmak gibi bir yönetim anlayışında bulunmasıdır. Her belediye başkanı seçildiği tarihten itibaren siyasi gömleğini bir kenara bırakarak, vatandaşlara hizmet için eşit bir yaklaşım göstermelidir. Bizim politika anlayışımız ve hizmet anlayışımız bunu gerektirir ve öyle de olur. Sayın Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın yaptığı çalışmaları vatandaşlarımız tarafından takdir edilmektedir. Marka Kent Mutlu Silivri için gayretleri ortadadır. İlçeyi bütüncül bir hizmet anlayışı ile yönetme çabaları hepimizin malumudur. Bu gayretleri baltalamaya çalışmak veya engel olmaya çalışmak siyasi nezakete sığmamaktadır.

CHP Silivri İlçe Yönetimi tarafından birkaç gündür ortaya sunulan söylemler ve sosyal medya yayınlarını yakından takip etmekteyiz. Üst üste yapılan söylem ve eylemlerden dolayı farklı bir çaba peşine düştüklerini düşünmekteyiz. Silivri Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın tüm kurumlar ile koordineli ilişkiler yürüterek Silivri’ye hizmet etme gayretlerini, sadece kendilerine mal etme tavırları doğru bir tutum değildir. İlçe başkanının hem yeni hem genç olmasından kaynaklı acemiliği gereksiz polemiklere ve gereksiz gerginliklere yol açmamalıdır.

İlçemizin birçok noktasında olduğu gibi Selimpaşa Mahallemiz Yoğurthane Mevkiindeki vatandaşlarımızın haklı talepleri olan asfalt ihtiyacı, Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın bizzat gündeminde ve takibinde olarak neticelendirilen bir konudur. Vakti günü gelince bu hizmet elbette gerçekleştirilecektir. İlgili kurumlar ile koordineli çalışmak Silivri’nin hayrınadır ancak bu samimi gayretleri görmezden gelerek siyasi kurnazlık derdine düşmek yanlış bir yöntemdir. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm fertleri Hakk’ın, halkın ve haklının yanında olarak üzerine düşen tüm sorunlulukları yerine getirmektedir. Bu niyetle vazifede bulunan Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz’ın çalışmalarını gölgeleme niyetine giren varsa, kendilerine beyhude bir maksat tercih ettiklerini hatırlatmak isteriz. Saygılarımızla."

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum