MHP; "Hükümet Ortağı Değil, Cumhur İttifakı Paydaşıyız!"

MHP Grup Başkanvekili Av. Sultan Aşkın, Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı 2. birleşiminin 1. Oturumunda CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı’nın faaliyet raporu değerlendirmesi esnasında söylediği “hükümet ortağı olan bir partisiniz” ifadesine kayıtsız kalmadı.

MHP; "Hükümet Ortağı Değil, Cumhur İttifakı Paydaşıyız!"
Editör: Yaz Dostum
11 Temmuz 2020 - 17:43 - Güncelleme: 11 Temmuz 2020 - 17:47
 
Silivri Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısı 2. birleşiminin 1. Oturumunda CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı; “Hükümetin ortağı olan bir partinin belediye başkanı olmanızdan dolayı sizlerden Silivri’mize çok daha avantajlı yatırımların getirilmesini bekliyoruz” diye konuştu. MHP Grup Başkanvekili Av. Sultan Aşkın kürsüye geçince Kırkıcı’nın “hükümet ortağı” ifadesini düzeltti.
 
KIRKICI: HÜKÜMET ORTAĞI OLARAK SİLİVRİ'MİZE AVANTAJLI YATIRIMLAR GETİRMENİZİ BEKLİYORUZ

CHP Grup Başkanvekili Süheyl Kırkıcı, şunları söyledi:
“Hükümetin ortağı olan bir partinin belediye başkanı olmanızdan dolayı sizlerden Silivri’mize çok daha avantajlı yatırımların getirilmesini bekliyoruz. Hükümetin ortağı olmak hükümetten daha etkili bir konum şu anda. Silivri’ye vizyon katacak, marka kent olma yolunda projelere ihtiyaç var. Silivri’miz İstanbul’un yanı başında biraz ihmal edilmiş, biraz yanlı yaklaşılmış ama şu anda böyle bir fırsat ele geçmişse bunun hükümetin ortağının, yetkililerinin, belediye meclis üyelerinin çok daha fazla çaba harcaması lazım. Bizim de Büyükşehir Belediyesi’nde yapacağımız çalışmaların öyle olması lazım. Derdimiz Silivri.”

AŞKIN: HÜKÜMETİMİZİN, DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ

MHP Grup Başkanvekili Av. Sultan Aşkın, muhalefetin yanlış beyanda bulunduğunu belirtti. Aşkın, şöyle karşılık verdi:
“Biz MHP olarak hükümet ortağı değiliz ama Cumhur İttifakı paydaşı olarak hükümetimizin, devletimizin ve milletimizin her zaman yanındayız."

Başkan Volkan Yılmaz da Sultan Aşkın'ın görüşlerine katıldığını belirtti. 
 
Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum