MHP'li Aşkın; "Afetlerin, İdeolojisi ve Siyaseti Olmaz!"

MHP Grup Başkanvekili Av. Sultan Aşkın; Silivri Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumunda Türkiye’yi derinden sarsan İzmir depremiyle ilgili konuştu.

MHP'li Aşkın; "Afetlerin, İdeolojisi ve Siyaseti Olmaz!"
Editör: Yaz Dostum
02 Kasım 2020 - 15:27 - Güncelleme: 02 Kasım 2020 - 15:42
MHP Grup Başkanvekili Av. Sultan Aşkın; Silivri Belediye Meclisi'nin Kasım Ayı Meclis toplantısının I. Birleşiminin I. Oturumunda deprem kabusunu yaşayan İzmir’e destek mesajı verdi. Depremden dolayı meydana gelen hayat kaybı ve acılardan derin üzüntü duyduğunu ifade eden Aşkın, “Afetlerin, ideolojisi ve siyaseti olmaz. Bundan nemalanmaya çalışan, provokatif odaklara gerekli cevap milletimiz tarafından verilmiştir” dedi.

“TÜRKİYE, İZMİR İÇİN TEK YÜREK”

Sultan Aşkın, İzmir mesajında şunları kaydetti: “Tüm Türkiye’nin olduğu gibi bizim de kalbimiz İzmir’de atıyor. Ege denizinde, İzmir’in Seferihisar ilçesinde meydana gelen deprem yüreğimizi yaktı. Afetlerin, ideolojisi ve siyaseti olmaz. Bundan nemalanmaya çalışan, provokatif odaklara gerekli cevap milletimiz tarafından verilmiştir. Milletimiz tek yürek olarak depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Belediyemizin Arama Kurtarma Ekipleri de Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz’ın talimatıyla İzmir’de afet bölgesine giderek orada verilen mücadeleye destek olup kurtarma çalışmalarına katıldılar. Bende Belediye Başkanımızın şahsında ekipte görev yapan arkadaşlarımıza halkımız adına şükran ve minnetlerimi sunuyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.”

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum