MHP'li Gökalp Kalaycı; "Silivri'de Hiçbir Hizmet Eksik Bırakılmadı"

Silivri Belediyesinin 2020 yılı faaliyet raporu hakkında Milliyetçi Hareketi Partisi Grubunun görüşlerini paylaşmak üzere söz alan Grup Başkanvekili Gökalp Kalaycı, “Pandeminin varlığına rağmen belediyemiz dolu dolu bir hizmet yılı geçirmiştir. Kanunların yerel yönetimlere yüklediği görevler layıkıyla yerine getirilmiş, hiçbir hizmet eksik bırakılmamıştır” dedi.

MHP'li Gökalp Kalaycı; "Silivri'de Hiçbir Hizmet Eksik Bırakılmadı"
Editör: Yaz Dostum
10 Nisan 2021 - 17:48 - Güncelleme: 10 Nisan 2021 - 17:50

Silivri Belediye Meclisinin 2021 yılı Nisan ayı 2. Birleşiminde 2020 yılı faaliyet raporu masaya yatırıldı. MHP adına konuşan Grup Başkanvekili Gökalp Kalaycı, Volkan Yılmaz Başkanlığındaki Silivri Belediyesinin başarılı bir yıl geçirdiğini vurguladı.

“SALGINA RAĞMEN DOLU DOLU BİR HİZMET YILI YAŞADIK”

Gökalp Kalaycı, konuşmasında şunları kaydetti:

Sayın başkan, değerli meclis üyeleri, 2020 yılında yapılan çalışmalar ve sunulan hizmetlere ilişkin teferruatlı bilgilerin yer aldığı daha önce bizlere gönderilmiş olan faaliyet raporu incelendiğinde görülmektedir ki pandeminin varlığına rağmen belediyemiz dolu dolu bir hizmet yılı geçirmiştir. Kanunların yerel yönetimlere yüklediği görevler layıkıyla yerine getirilmiş, hiçbir hizmet eksik bırakılmamıştır.

“BELEDİYEMİZ MALİ AÇIDAN KUVVETLENDİ”

Geniş bir coğrafyada her geçen gün artana nüfusumuza hizmet sunmak zorunda olan belediyemiz, mali açıdan kuvvetlenmiş, araç- gereç parkı güçlendirilmiş, israf önlenmiş, tasarrufla birlikte daha etkin bir hizmet sunma imkanı ortaya çıkmıştır. 2020 yılında Silivri Belediyesinin tarihinde bir ilk yaşanmış gelir ve giderler açısından bütçe gelirleri yaklaşık 34 Milyon TL artı vermiştir. İnanıyoruz ki bu ve yaratılacak sair gelirlerle önümüzdeki süreçte Silivri'miz için güzel hizmetler yapılacaktır.

“CHP’NİN ELEŞTİRİLERİ GÜNDEM YARATMAK AMAÇLI”

Bu arada Melih Bey'in söylediklerine kısaca değinmek istiyorum. Bu 2 yılda pandeminin ve mali sıkıntıların etkisinde yapılan hizmetleri göz ardı ederek sadece kendi seçmeninize yaranmak için, gündem yaratmaktan başka hiçbir şey olmayan çıkışlardan ziyade sokağa çıkın insanlar ile konuşun, ne söylediklerini dinleyin. Yapılan olumlu şeyleri de göz ardı etmeyin. Silivri'de ikramiyesini alamayan personel durumundan şu anda son kuruşuna kadar tüm haklarını ödenen bir düzen var. Herkesin beğeni ve takdire şayan şekilde izlediği belediyemizi sadece kendi seçmeninize yaranmak için izlediğiniz yaklaşımda daha fazla hassasiyet göstermenizi rica ediyorum.

“VOLKAN YILMAZ’A ÜSTÜN ÇABA İLE YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMALAR İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Belediyemizin faaliyetlerine ilişkin konular aylık meclis toplantılarımızda gündeme gelmekte ve ihtisas komisyonlarında görüşülüp değerlendirilmektedir. Bu sebeple, sözlerimi uzatmaksızın tamamlarken bütün meclis üyelerimize meclisimizin çalışmalarına sağladıkları katkılar için teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz beye fedakarca ve üstün bir çaba ile yürüttükleri çalışmalar için tebrik ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca işçisinden memuruna en üsteki bürokratlarına kadar bütün çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. MHP grubu olarak 2020 faaliyet raporuna oyumuzun kabul yönünde olacağını ifade ediyor, heyetinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum