Nilgün Saygın ismi huzurevinde hep yaşayacak!

Silivri Akçil Kardeşler Huzur ve Yaşlı Bakımevi'nde ikamet eden Sema Adan, hakkın rahmetine kavuşan yeğeni Nilgün Saygın’ın ismini yaşatmak ve huzur evine destek olmak amacıyla katkıda bulunarak, Saygın’ın eşyalarını huzurevine bağışladı. Toplanan eşyalarla huzurevi fertlerinin kullanımı için ayrı bir oda oluşturulurken, açılış merasimi kek ve kuru pastalar eşliğinde sade bir merasimle gerçekleştirildi.

Nilgün Saygın ismi huzurevinde hep yaşayacak!
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2020 - 18:57 - Güncelleme: 30 Mayıs 2020 - 20:18

Silivri Akçil Kardeşler Huzur ve Yaşlı Bakımevi'nde ikamet eden Sema Adan, hakkın rahmetine kavuşan yeğeni Nilgün Saygın’ın ismini yaşatmak ve huzurevine destek olmak amacıyla katkıda bulunarak, Saygın’ın eşyalarını huzurevine bağışladı. Huzurevi fertlerinin kullanımına sunulmak üzere toplanan eşyalarla ayrı bir oda oluşturulurdu. Odanın kapısına, “Bu Sosyal Servis Nilgün Saygın Tarafından Bağış Edilmiştir” yazısı konuldu.

Sade bir konsept ile odanın açılış merasimi gerçekleştirilirken, konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran Adan, yeğeninin ismini yaşatmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek odanın oluşturulmasında emek veren kişilere teşekkür temennilerinde bulundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ


YORUMLAR

  • 0 Yorum