Tavil Ay, çağırdı! Aksaraylılar yeniden toplanıyor!

Koronavirüs salgın hastalığının ülkemizde etkisini yitirmeye başlamasıyla birlikte 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle normalleşme sürecine girileceği duyuruldu.Alınan kararlar doğrultusunda gerekli tedbirlere uyulması koşuluyla dernek ve lokallerin yeniden açılacağı belirtildi. Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşan Silivri Aksaraylılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tavil Ay, “Yeniden hizmete giriyoruz” mesajını kaydederek, dernek üyelerini birlik ve beraberliğe davet etti.

Tavil Ay, çağırdı! Aksaraylılar yeniden toplanıyor!
Editör: Yaz Dostum
30 Mayıs 2020 - 20:17 - Güncelleme: 30 Mayıs 2020 - 20:33

Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de esir eden koronavirüs (Covid-19) salgın hastalığının etkisini yitirmeye başlamasıyla birlikte, hükümet yetkililerin almış olduğu kararlar doğrultusunda 1 Haziran 2020 tarihi itibariyle normalleşme sürecine girileceği bildirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın duyurusunu yaptığı konuyla alakalı dernek ve lokallerin gerekli tedbirlere uyulması koşuluyla yeniden açılacağı belirtildi.

Silivri Aksaraylılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Tavil Ay, sosyal medya hesabı üzerinden konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini paylaşarak, dernek üyelerini birlik ve beraberliğe çağırdı.

Ay, şunları kaydetti:

“1 Haziran’da inşallah derneğimizi tekrar hizmete açıyoruz.  Tüm hemşerilerimizin dikkatine sosyal mesafeye dikkat ederek maskelerimi takarak birliğimizi, dirliğimizi sağlayarak herkesi bekliyoruz. Selam ve dua ile hepinizi çok seviyoruz saygılar.”

Haber : Batuhan GÜÇLÜ
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum