ODAK'ın LGS şampiyonları ulusal basının gündeminde

Akşam Gazetesi, Silivri’nin Değeri mottosu ile ilçemizde faaliyet gösteren Silivri Özel ODAK Okulları'nın LGS şampiyonu öğrencileri, Eren Deveci ile Batuhan Yiğit Dünmez’e yer verdi.

ODAK'ın LGS şampiyonları ulusal basının gündeminde
Editör: Yaz Dostum
11 Ağustos 2022 - 12:38 - Güncelleme: 11 Ağustos 2022 - 12:49
Silivri’nin Değeri parolası ile hizmet veren Özel ODAK Okulları'nın, 500 tam puan alarak LGS Türkiye şampiyonu olan 8. Sınıf öğrencileri Eren Deveci ile Batuhan Yiğit Dünmez’in başarı serüvenleri yerel de olduğu gibi ulusal basının gündeminde de yankı buldu.

Akşam Gazetesi, sınavda tek bir hata bile yapmayan ODAK’lı öğrencilerin LGS Başarısını 08.08.2022 tarihli yayınında haberleştirdi.

"ODAK’lanarak LGS şampiyonu oldular” başlığı altında yapılan haberde şu ifadelere yer verildi:

İstanbul Silivri’deki ODAK okullarının öğrencileri Eren Deveci ile Batuhan Yiğit Dünmez, LGS’de 500 tam puan alarak Türkiye şampiyonu oldular. Eğitim kurumunun birçok öğrencisi de merkezi yerleştirme sonucu nitelikli okullara yerleşti.

Silivri’nin Değeri parolasıyla hareket ettiklerini belirten ODAK Okulları Genel Müdürü Gülgün Narinç, yaşadıkları gururu şöyle dile getirdi:

Sürekli yükselen başarı grafiğimizle bu yıl da gurur duyuyoruz. Silivri’de birçok başarıya öncülük etmiş bir okulduk ancak artık Türkiye şampiyonu öğrencileri olan bir okuluz. Yıllardır öğrencilerimizle, öğretmenlerimizle birlikte verdiğimiz emeklerin karşılığını aldığımızda dolayı son derece gururluyuz, mutluyuz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum