Tan Taşçı "yoğurdu" duyunca Silivri'de konsere çıkmaktan vazgeçti!

İki yıldır vegan beslenen yani hiçbir hayvansal ürün tüketmeyen pop müziğin ünlü ismi Tan Taşcı, Silivri Belediyesi tarafından düzenlenecek 60. Yoğurt Festivalinde sahne alacakken Belediye Başkanının konsere gelen şarkıcılara sahnede yoğurt ikram ettiğini duyunca anlaşmayı iptal etti.  Taş’çının yerine Haluk Levent çıkacak.

Tan Taşçı "yoğurdu" duyunca Silivri'de konsere çıkmaktan vazgeçti!
Editör: Yaz Dostum
07 Ağustos 2022 - 21:17 - Güncelleme: 07 Ağustos 2022 - 21:21
Pop müzik şarkıcısı, müzisyen ve besteci Tan Taşçı, Silivri Belediyesinin düzenleyeceği 60. Yoğurt Festivalinde sahne alacak isimlerden biriydi. Taşçı, konserde Belediye Başkanının konsere gelen şarkıcılara sahnede yoğurt ikram ettiğini duyunca anlaşmayı iptal etti.

İki yıldır vegan beslenen yani hiçbir hayvansal ürün tüketmeyen ünlü sanatçı, “Tüm dünya vegan beslenmeli ve bitkisel protein tüketmeli. Fabrika ayarlarına dönmek zorundayız” demişti.


Tan Taşçı’nın yerine Türk rock müziğin en önemli erkek yorumcularından biri olan aynı zamanda AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent konsere çıkacak. Aynı festival kapsamında Zara ve Yıldız Tilbe de Silivrili hayranları ile buluşacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum