ODAK Okulları'ndan TÜBİTAK Proje Yarışmasında Önemli Başarı

İlçemizin başarıya odaklı eğitim kurumlarından Silivri ODAK Okulları öğrencileri Ahmet Safa Bulut ve Muhammed Azmi Turan; TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından bu yıl 15’ncisi düzenlenen "Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında" İstanbul Avrupa bölgesinde ilk aşamayı geçerek bölge yarışmalarına katılmaya hak kazandı.  

ODAK Okulları'ndan TÜBİTAK Proje Yarışmasında Önemli Başarı
Editör: Yaz Dostum
04 Haziran 2021 - 15:46 - Güncelleme: 04 Haziran 2021 - 16:01

2017-2018 öğretim yılı itibariyle eğitimin ODAK Noktası olma hedefiyle yola çıkan ODAK Okulları Silivri Kampüsü, kurulduğu günden bu yana her alandaki kaliteli eğitim öğretim faaliyetleri ile yakaladığı başarıyı geliştirerek sürdürmeye devam ediyor. Güçlü eğitimci kadrosu, modern donanımlara sahip sınıfları, çağdaş eğitim yöntem ve teknikleriyle eğitim kalitesini ortaya koyan ODAK Okulları, son çerçevede ülkemizin bilim temelli bilgi ve teknoloji üretimi ile milli teknoloji hamlesine ve bunun için ihtiyaç duyulan nitelikli insan kaynaklarının gelişimi süreçlerine katkı sağlamak amacıyla destekleyici ve teşvik edici programlar ile etkinlikler gerçekleştiren TÜBİTAK'ın proje yarışmasında önemli bir başarı elde ederek adını duyurdu.

ODAK Okulları Silivri Kampüsü, TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından bu yıl 15’ncisi düzenlenen Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasına katıldı. Zorlu yarışmada ODAK Okulları’nın İstanbul Avrupa bölgesinde ilk aşamayı geçen ve bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanan proje sahibi öğrencileri Ahmet Safa Bulut ve Muhammed Azmi Turan oldu.

Öğrencilerini TÜBİTAJ proje yarışmasında göstermiş oldukları başarıdan dolayı kutlayan eğitim kurumu, sosyal medya hesaplarından yayımladığı tebrik mesajında projenin danışmanlığını yürüten Matematik Öğretmeni Fatma Köksalan’a da özverili çalışmaları için teşekkürlerini sundu.

Haber : Batuhan GÜÇLÜ

YORUMLAR

  • 0 Yorum