ODAK Okulları sporda da iddialı

İlçe Kızlar Voleybol Turnuvasında Silivri ODAK Okulları öğrencilerinden Küçük Kızlar 2’ncilik, Yıldız Kızlar 3’ncülük elde ederken İlçe Basketbol Turnuvasında Küçük Erkekler de ilçe 2’ncisi olarak kupayı okullarına kazandırdı.

ODAK Okulları sporda da iddialı
Editör: Yaz Dostum
03 Nisan 2023 - 15:09 - Güncelleme: 03 Nisan 2023 - 15:13
Sanattan, spora çocukların gizili kalmış yeteneklerini keşfetmek ve potansiyellerini ortaya çıkarmak adına A’dan Z’ye öğrencilerin gelişimine katkı sunacak özgün öğretim modeli sunan Silivri ODAK Okulları, birçok farklı branşta olduğu gibi sportif faaliyetlerde de adını güçlü bir şekilde duyurmaya devam ediyor.



Geleceğin yıldız sporcularını yetiştirmek, sportif başarılarla hem okulun hem de ilçenin adının duyurmak ve öğrencilerin boş vakitlerinde spor yapmaları için tüm imkânlarını seferber eden ODAK Okulları’nın bu uğurda attığı adımlar bir bir meyvelerini veriyor.



Bu çerçevede Silivri’nin Değeri parolasıyla faaliyet gösteren ODAK Okulları öğrencilerinden İlçe Kızlar Voleybol Turnuvasında Küçük Kızlar 2., Yıldız Kızlar 3. Olurken, İlçe Basketbol Turnuvasında Küçük Erkekler İlçe 2’ncisi olarak galibiyet kazandı. Tüm takımlar toplamda 3 kupa kazanarak okullarına büyük bir gurur yaşattı.

Haber: Batuhan GÜÇLÜ


YORUMLAR

  • 0 Yorum