Okul yöneticilerine özel seminer

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Rumeli Üniversitesi ortaklığında “Okullarda Stres Yönetimi ve Başa Çıkabilme Yöntemleri” hakkında seminer düzenlendi. Okul yöneticilerine yönelik gerçekleştirilen programda İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Oğuz Özyaral ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ayşe Tanşu konuşmacı olarak yer aldı.

Okul yöneticilerine özel seminer
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 16:55 - Güncelleme: 17 Nisan 2022 - 16:59
Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Rumeli Üniversitesi ortaklığında “Okullarda Stres Yönetimi ve Başa Çıkabilme Yöntemleri” ile ilgili okul yöneticileri için seminer gerçekleştirildi. Silivri Ortaokulu'nda düzenlenen seminerde İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Oğuz Özyaral ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Görevlisi Ayşe Tanşu konuşmacı olarak katıldı.

Gerçekleşen seminerde stres nedir, stresin çeşitleri, stres kaynakları - verimlilik ilişkisi, okullarda stresin yönetimine ilişkin alınabilecek bireysel ve örgütsel önlemlere ilişki detaylıca bilgilendirme yapıldı.

Program sonunda konuşmacılara Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar tarafından çiçek takdim edildi.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum