Polis Haftası'nda İlçe Emniyet Müdürüne Yoğun İlgi 

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim, ilçedeki siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların önde gelen isimlerini makamında konuk etti.

Polis Haftası'nda İlçe Emniyet Müdürüne Yoğun İlgi 
Editör: Yaz Dostum
17 Nisan 2022 - 16:47
Huzurumuzun ve güvenliğimizin teminatı olan, gecesini gündüzüne katarak suç ve suçluyla mücadele eden, toplumun huzuru ve güvenliği için fedakar ve özveriyle çalışan, Türk Polis Teşkilatı 177. yaşına girdi. Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim de Polis Haftasını kutlamak üzere ziyaretine gelen misafirlerini makamında ağırladı.

Erim'i ziyarete giden isimler şunlar oldu;

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, DP Silivri İlçe Başkanı Berker Esen, Silivri Kent Konseyi Başkanı Kamil Bilici, Silivri Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü İskender Kuloğlu,  Silivri Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Cengiz Yıldırım, İstanbul Rumeli Üniversiyesi Rektörü Tamer Dodurka ve Gazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selahat Özel.

Kendisine yönetilen iyi dilek ve temennileri kabül eden Silivri İlçe Emniyet Müdürü Cemil Erim tüm misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür temennilerini aktardı.









 

YORUMLAR

  • 0 Yorum