Onlar artık işinde uzman!

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Her güne bir mezun öğrenci” adlı projesi kapsamında öğrencilerinin mesleki yolculuklarını gururla paylaşmaya devam ediyor.

Onlar artık işinde uzman!
Editör: Yaz Dostum
11 Kasım 2020 - 21:27
Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, “Her güne bir mezun öğrenci” adlı projesi kapsamında, yetiştirip mezun ettiği öğrencilerinin, mesleklerine attıkları ilk adımları, üstlendikleri görevleri gururla paylaşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde paylaşılan öğrenciler arasında 2015 yılı mezunu Umuç Koçyiğit yer aldı. Marı̇n Prı̇ncess Otel, Whyn Grand Levent Otel,  Mikla Restoran (2019 yılı Dünya ilk 50 listesinde seçilen Restoran) çalışmıştır. Halen Turkısch Do&Co da Flyıing Chef olarak görevine devam etmekte.

2018 mezunu Mehmet Koray Bayram ise 2019 mart ayından itibaren 9 ay süre ile İspanya'da 2 michelin yıldızlı Mugaritz mutfağında çalıştı. 2019 Eylül ayı itibari Sapa İstanbul'un mutfağında işe başladı, daha sonra Michelle Brasserie'de çalıştı.  Mehmet Koray Bayram, mesleğine Poffertjes isimli kendi işletmesini açarak devam etmekte.

Selimpaşa İMKB Mesleki ve Teknik Anandolu Lisesi Müdürlüğü, öğrencilerine üstlendikleri görevlerde başarılar ve güzel bir kariyer diledi.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum