Şipka'nın Uluslararası Projeleri Çorlu'da Hayata Geçecek!

Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Spor Uzmanı Sercan Şipka, kendisinin hazırlamış olduğu Uluslararası Spor Projelerinden birkaç tanesini Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a taşıdı. Konu ile ilgili bilgilendirmede bulunan Şipka, Sarıkut’a ilettiği projelerinin uygulamaya alındığını belirterek “2020 yılı bitmeden ülkemizi, yurt dışında da spor projelerimizle temsil etme şansına sahip olacağız. Bu durum beni ziyadesiyle mutlu ediyor” dedi.

Şipka'nın Uluslararası Projeleri Çorlu'da Hayata Geçecek!
Editör: Yaz Dostum
11 Kasım 2020 - 20:37 - Güncelleme: 11 Kasım 2020 - 20:45
Yıllardır spor üzerine araştırmalar yapan Silivri Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Spor Uzmanı Sercan Şipka, Çorlu'daki meslektaşları ve antrenörler ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u makamında ziyaret etti. Ülkemizin spor konusunda yurt dışında da tanınmasını sağlamak amacıyla kendisinin hazırlamış olduğu Uluslararası Spor Projelerinden birkaç tanesini Sarıkut’a ileten Şipka, gerçekleştirilen görüşmeler neticesinde götürdüğü projelerin uygulanmaya alındığını belirterek Çorlu’da hayata geçirileceğini ifade etti.

Şipka, şunları kaydetti:

“Bir Trakyalı olarak, Trakya şehri olan Çorlu'nun 2020 Avrupa Spor Kenti olmasına sevinmiştim. Proje yazmayı seven biri olarak da bu konuda ülkemizi yurt dışında temsil edecek Uluslararası Spor Projeleri hazırlamıştım. Bu projelerim hakkında Çorlu Belediye Başkanı Sn. Ahmet Sarıkurt ve Çorlu'daki meslektaşlarım olan Değerli Antrenör Arkadaşlarımızla fikir alışverişinde bulunarak, kısa zaman içerisinde yazmış olduğum Uluslararası Spor Projelerimden birkaçını Çorlu'da uygulama kararı aldık. Böylece 2020 yılı bitmeden ülkemizi, yurt dışında da spor projelerimizle temsil etme şansına sahip olacağız. Bu durum beni ziyadesiyle mutlu ediyor”


YORUMLAR

  • 0 Yorum