Özcan Işıklar'dan "Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi" Projesine Destek

Silivri Belediyesi önceki dönem Başkanı Özcan Işıklar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün öncülüğünde başlatılan “Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi” projesinden desteğini esirgemedi. Başkan Akgün, “değerli dostum” dediği Işıklar’a teşekkürlerini sunarken, “Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi” projesinin tamamlanan kaba inşaatına bugün ilk bayraklar asıldı.

Özcan Işıklar'dan "Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi" Projesine Destek
Editör: Yaz Dostum
01 Şubat 2021 - 21:40

Silivri’mizde 2 dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan Özcan Işıklar, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün öncülüğünde başlatılan “Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi” projesine katkı sundu. Başkan Akgün, Özcan Işıklar’a “değerli dostum” diyerek teşekkürlerini ifade ederken, “Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi” projesinin tamamlanan kaba inşaatına ilk bayraklar da asıldı.

HASAN AKGÜN: “BÜYÜK İMECE BAŞLATARAK DEVAM ETTİRDİĞİMİZ PROJEMİZE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyla ilgili paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Geçmiş dönem Silivri Belediye Başkanı, değerli dostum Özcan Işıklar, Belediye Meclis Üyelerimiz, STK'lar ve çalışma arkadaşlarımla birlikte, büyük bir heyecanla başlattığımız “Büyükçekmece Atatürk Evi ve Müzesi” projesinin tamamlanan kaba inşaatına bugün ilk bayraklarımızı astık. Büyükçekmece ailem ile ''BÜYÜK İMECE'' başlatarak devam ettirdiğimiz projemize destek olan, taş üzerine taş koyan tüm komşularıma teşekkür ediyorum.”


YORUMLAR

  • 0 Yorum