Özel sporculara tıbbi maske hediyesi

Türkiye Özel Sporcular Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Başkanı ve Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Bünyamin Kurt, Dubai'de gerçekleştirilecek olan Dünya Atletizm Şampiyonasına katılacak Özel Sporcular Milli Takımına müdürlüğünü üstlendiği okulun öğrencileri tarafından hazırlanan tek kullanımlık tıbbi maskeleri kendilerine hediye etti.

Özel sporculara tıbbi maske hediyesi
Editör: Yaz Dostum
27 Ocak 2021 - 22:26 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 22:33

Dubai'de gerçekleştirilecek olan Dünya Atletizm Şampiyonası öncesinde Türkiye Özel Sporcular Federasyonu İstanbul İl Temsilcisi Başkanı ve Silivri Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü Bünyamin Kurt, Özel Sporcular Milli Takımını İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde faaliyet gösteren Wish More Hotel’de ziyarette bulundu. Müsabakalar öncesinde son hazırlıklarını tamamlayan takıma moral vermek adına sporcular ile bir araya gelen Kurt, onlarla sohbet ederek heyecanlarına ortak oldu.

Öte yandan sporculara müdürlüğünü yaptığı okulun öğrencileri tarafından hazırlanan tıbbi tek kullanım maskeleri hediye eden Kurt, her birine turnuvalarda başarı temennilerinde bulundu.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum