Silivrili Kuyumcu, TV8int'e konuştu!

Silivri Vega AVM’de faaliyet gösteren Sıla Kuyumculuk işletmecisi Serkan Çatalbaş, TV8int ekranlarında yayımlanan Sektörün Enleri programına konuk oldu. Program muhabiri Fethiye Güler’in merak ettiği soruları yanıtlayan Çatalbaş, işletmesi hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Silivrili Kuyumcu, TV8int'e konuştu!
Editör: Yaz Dostum
27 Ocak 2021 - 21:53 - Güncelleme: 27 Ocak 2021 - 21:57
TV8int ekranlarında yayımlanan Sektörün Enleri programının geçtiğimiz günkü son durağı Silivri Vega AVM’de faaliyet gösteren Sıla Kuyumculuk oldu. İşletmesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan Serkan Çatalbaş, program muhabiri Fethiye Güler’in merak ettiği soruları yanıtladı.

“Silivri’de 11 yıldır haftanın her günü açık olan tek kuyumcu” olarak faaliyetlerine devam ettiklerini belirten Çatalbaş, işletmesinin içeriğinden bahsederek çalışma prensiplerini anlattı.

Söz konusu röportaj da şunlar kaydedildi:

Muhabir Fethiye Güler:
Sektöründe öncü bir işletmemize konuk olduk. Yanımızda işletme yetkilimiz Serkan Çatabaş beyefendi var. Hemen kendilerini tanımak istiyorum.

Sıla Kuyumculuk İşletme Sahibi Serkan Çatalbaş
Yaklaşık 11 yıldır Sıla Kuyumculuk olarak Silivri’de haftanın her günü açık olan tek kuyumcu olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.

Muhabir Fethiye Güler:
Çok güzel peki neler yapıyorsunuz, hizmetleriniz, faaliyetleriniz, çeşitleriniz neler biraz bunlardan bahsedebilirmisiniz?

Sıla Kuyumculuk İşletme Sahibi Serkan Çatalbaş:
Genel ağırlıklı çeşitlerimiz kolye, tek taş yüzüklerimiz, çocukların kullanabileceği küpe, yatırım yapmak isteyen müşterilerimiz içinde çeyrek altın, yarım altın, gram altın, tam altın gibi ürünlerimiz bulunmaktadır. Dilerlerse bilezik olarak da hazırda var. Eğer elimizde olmadığı takdir de 1 gün sonrasına teslim edeceğimiz şekilde kapalı çarşıdan toptancı arkadaşlarımızdan destek isteyerek gerekli bütün eksiklikleri karşılaya biliyoruz.

Muhabir Fethiye Güler:
Sipariş üzerine de Sıla Kuyumculuk faaliyet göstermekte öle değil mi?

Sıla Kuyumculuk İşletme Sahibi Serkan Çatalbaş:
Evet efendim kesinlikle sadece bize 1 gün zaman vermeleri gerekiyor. Mesela örnek olarak bir müşterimiz alyans düşünüyor; alyansların bazen tam olarak ölçüleri tutmuyor. Büyük veya küçük ölçüleri olabiliyor. 1 veya 2 gün sonrasına onu da hazır bir şekilde temin edebiliyorum.

Muhabir Fethiye Güler:
Çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bilgiler aktardınız bizlere.

Sıla Kuyumculuk İşletme Sahibi Serkan Çatalbaş:
Ben teşekkür ediyorum.

Haber : Batuhan Güçlü

YORUMLAR

  • 0 Yorum